2777
2789
عنوان

ازدواج راه دور و دردسراش

1 بازدید | 28 پست

اقا چرا ماهایی که تهران ازدواج میکنیم خونمون میشه پانسیون

خرید میرن میان اینجا دکتر میرن میان اینجا اونم طبق برنامه ریزی خودشون

بابا اخه ببینید تو اون تاریخ صاحب خونه برنامه نداره اصلا پول داره خرید کنه

من شوهرم دو هفتست کارش سنگینه دیر میاد و زودم میره بعد اخر هفته باید استراحتشو بکنه اخه چرا ماها انقدر باید سرویس بدیم

از همه بدتر چی بپزی کسیم که کمک نمیکنه تازع میخوان برن بیرون بگی نمیایم بر میخوره بهشون خوب لامصب کی بپزه تو بخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله ما ک شمالم هستیم اوضاع همینه حالا اینجا بهونه گردش و تفریحه و خرید ه ،بار میکنن میان فامیل شوهر اگرم بگی نیا شوهره رو مخه تا بیان اومدنم معلومه دیگه هزار حرف و حدیث و بدبختی جاری خانم هوس شمال کرده بود من بنده خدا خواهرم بیمارستان بود سه روز اونجا بودم اومدم خونه شوهرم میگه دارن تشریف میارن میگم مرد اخه تو حال و روز منو نمبینی الان وقتش نیس بگو ی وقت دیگه تشریف بیارن دیگه واویلا🤣🤣🤣!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

ربطی به تهران نداره من فاصله ام با خانواده شوهر یک ساعت ولی شده ۱۸ روز اومدن خونم موندن

یا علیییی چرا !؟

وسیله برگشت ندارن ؟ بیمارن؟ 

خب چرا ؟؟؟؟؟ شمام میری میمونی که اونا میان دیگه نمیرن؟

رختخواب انداختن و پهن کردنصبحونه و ناهار و شامبیرون بردن اصلا مهمون شب خواب فاجعه هس

وای رختخواب

صبحونه

ناهار

شام

جمع کردن

اینکه صبح زودتر از تو پاشن بشینن بخدا من عاشق مهمونم ولی مهمونی که بیاد کمک باهاش راحت باشی نه هی نگران حرف و حدیث باشی 

ربطی به تهران نداره من فاصله ام با خانواده شوهر یک ساعت ولی شده ۱۸ روز اومدن خونم موندن

وای خدا صبرت بده من مهمون دو سه روز میاد خونم تا یک هفته بعدش مریضم از خستگی

2810