2777
2789
عنوان

از بین بردن خلط دایمی گلو

1 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

میخوام از تجربه ام بگم و همین طور از تجربیات شما استفاده کنم 

از بچگی مدام ی عالمه خلط پشت گلوم جمع میشه ب طوری ک مجبور بودم مدام خالیش کنم فک کنید مثلا موقع صحبت کردن ده دقیقه با یکی حرف میزدم ببخشیدا ولی خلطا می اومد تو حلقم چن بارم دکتر رفتم ی بار ی دکتر فوق تخصص بهم گف ک ب خاطر انحراف داخلی بینی هست میخوام بدونم کسی هست ک مشکل منو داشته و درمان شده ؟ 

البته باید بگم ی دکتری رو تو یو تیوب دیدم توصیه کرد ک شب ها پیشونیمو موقع خواب ببندم و تو هوای سرد هم همینطور مثلا حتی موقع تابستون هم نباید باد کولر مستقیم ب پیشونیم بخوره منم چن ماهه شب ها ک میخوابم کلاه میزارم سرم طوری ک تا رو چشمام هم میاد و حالت چشمبند هم داره و خداروشکر 80 درصد خلطام از بین رفته و فقط ی کوچولو دیگه خلط دارم ک  اذیتم نمیکنه و صب ها هم دهانم بوی بدی نداره دیگ میخوام بدونم ب نظرتون انحراف بینی رو عمل کنم این خلطا کامل از بین میرن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید مداوم باشه و اصولی مثلا شب قبل خواب و صبح که بیدار شدی بع صورت مداوم

بازم ی دوره انجام میدم ب نظرت با سرم نمکی بهتر نیس ؟ از داروخونه میخوام بگیرم اخه نمیدونم چقدر نمک بریزم تو اب از طرفی ی بار نمک زیاد زدم بد تر گلوم دچار التهاب شد 

بازم ی دوره انجام میدم ب نظرت با سرم نمکی بهتر نیس ؟ از داروخونه میخوام بگیرم اخه نمیدونم چقدر نمک ب ...

یه لیوان آب با یه قاشق مربا خوری نمک و چند تا قاشق گلاب فقط آبت حتما داغ باشه ون من با آب سرد کروم خیلی بینیم میسوخت ولی با آب گرم نه خوب بود

سرت هم رو به پایین باشه ایستاده هم باشی قبلش هم اگه نخ دندون و مسواک زده باشی خیلی بهتره