2777
2789
اره وقتی میگن بیان دعوت میکنن ولی احتمالا منظورشونه بیان بمونین و خودت میگی از دو وعده یه وعده رو غذ ...

اونام نگن شوهرم میگه بریم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
اونام نگن شوهرم میگه بریم

برین بابا خوش باشین اگه آدمای خوبی هستن 

من اگه شوهرم بگه هر جمعه بریم خونه مادرش من از خدامه 

خودش خیلی حوصله نداره 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برین بابا خوش باشین اگه آدمای خوبی هستن من اگه شوهرم بگه هر جمعه بریم خونه مادرش من از خدامه خودش خی ...

احترام مو دارن ولی از لحاظ مالی کم کاری میکنن 

بابا من یه مادرشوهر دارم اصلا سخت نمیگیره هر وقت عروسا دامادا برن خونش همون تخم مرغ یا کوکو.. درست میکنه هممونم عادت کردیم اولین بار که رفتم خونه ی مادرشوهرم بعد از نامزدی تخم مرغ گوجه درست کرد یادمه خیلی بهم برخورد ولی بعدها دیدم کلا مدلش اینه... ولی مادر خودم یه دم و دستگاهی میگیره با اینکه وضعشونم ضعیفه هیچ کسم قدرشو نمیدونه😔یه بار مریض بود به اصرار من ماکارانی درست کردیم تا یک ماه شوهرم هی میگفت ننت تحویلمون نگرفت 😬گفتم نه که ننه ی تو گوسفند میکشه جلوی پات 

اگه تحویلت میگیرن و دوست داری بری بازم برو اگه هم شوهرت ناراحت نمیشه و دوست نداری بری کمتر برو یا زو ...

دوست دارم 

احترام مو دارن ولی از لحاظ مالی کم کاری میکنن و سواستفاده 

شوهرت نمیگه بریم؟ میتونی از رفتاراشون بگی؟ چون من احترام میزارن بم ولی از لحاظ مالی کم کاری میکنن

شوهرم اوایل میگفت ولی من نرفتم خودشم بی احترامی هاشونو میدید دیگه نرفتیم.کمک مالی عزیزم ما به خانوادش کمک مالی کردیم و اونا نکردن تو بگو هزارتومن کمک نکردن خدارو شکر ما دستمون به دهنمون میرسه احتیاج نداریم به اونا

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰