تو اطراف من مامان بزرگم ۶۰ سالکی مرد چون خیلی غذای روغنی میخورد شیرینی خامه ایی زیاد خالم ۴۰ سالگی ایست قلبی کرد هم چاق بود اونم خیلی روغن میخورد پدربزرگمم همین ۵۵ سالگی سکته کرد اونم مثل مامان بزرگم غذای چرب برنج زیاد میخورد ولی یه مامان مامانم الان ۸۵دسالشه رو پاست چون رژیم غذایی ش به نظرم سالمه صبحونه میخوره شامم ۷ میخوره یه حیاط برزگ داره اونحا پیاده روی میکنه به خدا خیلی تاثیر داره تغدیه ورزش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مورد دیدم انقدر مراعات کرده قند چربی نخورده اخر از بیماری قلبی مرده
این روزگار سراسر بازی با ماست
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
من یه دایی داشتم بی نهایت چیزای چرب و اینا میخورد بنده خدا چهل سالگی سکته کرد اضافه وزن زیادی داشت و حتی دکتر بهش هشدار داده بود که سکته میکنی به زودی اگه تغییر ندی سبک زندگیتو...
موافقم پدر من از وقتی یادمه اهل ورزش بوده پنج صبح میرفت کوه صبحونشو همونجا میخورد برمیگشت دوش میگرفت میرفت سرکار الانم که بازنشسته شده صبحا میره پارک میدوئه و غذاشم کم چرب و کم نمک اصلا شیرینی نمیخوره و عاشق سبزیجاته از اونطرف مامانم همش خوابه اصلا سبزیجات نمیخوره و ترشی و شیرینی زیاد میخوره الان کنار هم ببینیشون باورت نمیشه مامانم کوچیکتره حس میکنی قشنگ ده سالی بزرگتر از بابامه
ولی من مواردی دیدم که نه تنها تغذیه و ورزش نمیکردن بلکه لایف استایلِ بدیم داشتن ولی عمرایِ طولانی داشتن و برعکسش کساییکه ورزش و تغذیشون اکی بود ولی سرطان گرفتن و کارشون به ۲ بار انژیو و عمل قلب رسید در عالی بودن لایف استایلِ سالم اصلا شکی نیست ولی تضمینی برای عمر طولانی و زندگیِ با کیفیت نیست، بنظرم بیشتر مایندستشون در این رابطست که مهمه.
جدیدا مثل اینکه روغن مایع رو خراب کردن و از مواد مصنوعی وشیمیایی استفاده میکنن مک اول روغن مایع زیاد استفاده میکردم از وقتی خواهر شوهرم گفته دکتر میگه ضرر داره دیگه استفاده نمیکنم
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست