2777
2789

ی مقدار پول داشتم ک البته خودش داده بود مانتو بخرم ولی نگه داشتم گفتم دندونم درست کنم بهش گفتم میخوام برم دندون پزشکی از همین پول استفاده میکنم ولی عجالتا ی مقدار دیگ پول بزن ب کارتم.

ولی سعی میکنم دس نزدم خرجش نکنم 

بعد دوشب بعدش بحث شد سر ی چیز دیگه ولی چون عادت داره مسائل باهم قاطی کنه هزار جور بدوبیراه ب خودم و خونوادم گفت .

بهم گفت تو پیش خودت نمیگی ک اصلا من پول دارم ندارم یهو میگی پول بزن! درصورتیکه همون روز واس خودش لباس خرید . چند روز قبلش کفش خرید !

حالا من بااینکه اینهمه ملاحظات میکنم میگه ولخرج ی یا برعکس میگ پول ندیدین ک تاحالا بدونید خرج کردن ینی چی !!

بعد ک فهمید چ غلطی کرده روز بعدش دوباره علاوه بر اون پول دوبار دیگ واسم پول زد ولی اصلا دلم نیس ک خرج کنم .

بهش گفتم قبل بحث گفتم ک در حد همین پول مانتو و لباس دندونم درست میکنم مابقیش از کارتم بردار .

الان نمیدونم بزنم ب کارتش یا ن 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

کلا سبک زندگیت و اخلاقت و عوض کن 

یعنی چه پول مانتو را میرم دندون درست میکنم 

اصلا چه معنی داره پولی که میگیری را اسمی میکنی 

ماهیانه یک مبلغی را بگو بزن به کارتت هرجا هم کم داشتی ازش بگیر اصلا هم  فک نکن با پول جمع کردن و ولخرجی نکردن عزیز میشی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال هم اعصابت خورد بشه هم لباس نگیری؟!!

حداقل یه جا به ضرر اون بشه برو اتفاقا لباستو بخر گرون ترش هم بخر چیزی که داره منت میزاره حداقل یچیز گرون بخر که منت سرت گذاشت خیلی جیگرت نسوزه

کلا سبک زندگیت و اخلاقت و عوض کن یعنی چه پول مانتو را میرم دندون درست میکنم اصلا چه معنی داره پولی ک ...

اخلاق خوبی نداره متاسفانه .

با اینکه وضع مالی پدرم بهتر بود و روز خواستگاری گفتم پدرم ماهیانه مبلغی می‌زد ب کارتم و عادت ندارم بگم پول بده قبول کرد .

اما الان ک بهش میگم 

میگه چیه!  مگه کارگری ک ماهیانه پول میخوای .هرموقع پول خواستی بگو بدم !.یا هرموقع میخوام برم بیرون یا جایی ۲۵۰. ۳۰۰ میزاره رو میز 

منم اصلا دست نمیزنم ینی خوشم نمیاد 

بعد بهم میگ برداشتی میگم ن !

نمیدونستم واس منه 

درصورتیکه خودش ولخرج ه 

ماهانه ۲.۳ بار با دوستاش میرن رستوران 

تعداد لباس و کفشی ک تو این ۹ ماه سال گرفته ۵.۶ برابر منه 

اخلاق خوبی نداره متاسفانه .با اینکه وضع مالی پدرم بهتر بود و روز خواستگاری گفتم پدرم ماهیانه مبلغی م ...

چند وقت ازدواج کردین ؟؟؟

بشین در کمال آرامش باهاش صحبت کن 

و بهش بفهمون که تو با این کار احساس بدی میگیری 

بهش بفهمون که نیاز داری ماهیانه یه مبلغی بیاد تو کارتت که یک مقداری احساس استقلال کنی میخوای سوپرایز کنی شوهرت و میتونی بهش بگی عزیزم ۵ تومن بزن به کارتم میخوام برات تولد بگیرم نمیشه که 

باید یه پس اندازی بالاخره داشته باشی برای خودت حتی کوچیک 

اولش بگو به کارت خودش برات بزنه کارتی که برای اون پیامک و اینا بره که فک‌نکنه میخوای خرج بقیه کنی بعد کم کم دیگه به کارت خودت بگو برات بزنه 

بعضی مردها اصلا بلد نیستن زن داری کسی بهشون یاد نداده 

سعی کن در کمال خونسردی این موضوع را بگی و حسی که داری را به زبون بیار 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
چند وقت ازدواج کردین ؟؟؟بشین در کمال آرامش باهاش صحبت کن و بهش بفهمون که تو با این کار احساس بدی میگ ...

کلا آدم نفهمی ه 

فکر کردی نگفتم .

چندبار تو اینستا کلیپ های اموزشی دیده ولی نمی‌فهمه 

کلا آدم نفهمی ه فکر کردی نگفتم .چندبار تو اینستا کلیپ های اموزشی دیده ولی نمی‌فهمه

کاملا احساست را درک میکنم چون دقیقا شرایط شما را داشتم اصلا کوتاه نیا 

یک مدت هر روز بگو پول بزن به کارتم 

خرج های الکی 

برو فروشگاه برای خونه خرید کن بگو اینقدر شده بزن 

سبزی و میوه و اینا بگو بزن 

لباس 

آرایشگاه 

اصلا کوتاه نیا 

هر بار با پرویی بیشتر زنگ بزن اصلا فکر نکن که غرورت شکسته میشه و حس بد بگیری اولش شاید سخت باشه ولی بعدش هم تو یاد میگیری بدونه حس بد حقت را حلقومش بکشی بیرون هم اون یاد میگیره باید پول بزنه به کارت شما 

کاملا احساست را درک میکنم چون دقیقا شرایط شما را داشتم اصلا کوتاه نیا یک مدت هر روز بگو پول بزن به ک ...

مرسی 🥰🥰🥰