2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه و متاهل و

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 28 پست
چطوری بفهمم اینطوری ه

واقعیتش نمیدونم خودم چون من حالا داداشم وقتی کوچیک بود اینطوری بود 

ولی خب دلیلای زیادی هست که شیر بد طعم بشه روحیه مادر افسردگی اضطراب غذاهایی که میخوری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داره همشو

پس دکتر ببر

رفلاکس اذیت کنندس

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
باشه نمیدونم علائم رفلاکس چیه

گریه های ناگهانی و بی دلیل بعدش شیر بالا آوردن باد معده و شکم زیاد داشتن چیز خاصی نیست نگران نباش بیشتر بچه ها دارن 

ولی قبل هر دفعه شیر دهی سینه ات را بشور تمیز و خشک کن سر بچه را هم بگیر بالا باد گلوش هم بگیر خوب میشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
گریه های ناگهانی و بی دلیل بعدش شیر بالا آوردن باد معده و شکم زیاد داشتن چیز خاصی نیست نگران نباش بی ...

گریه کم میکنه ولی خیییییلی نق میزنه و ناله میکنه و خودش و کش و قوس میده بخصوص نصف شب تا صبح 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
گریه های ناگهانی و بی دلیل بعدش شیر بالا آوردن باد معده و شکم زیاد داشتن چیز خاصی نیست نگران نباش بی ...

نیاز ب دارم نیس؟ 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

ریفلاکس که زیر ۳ ماه خیلی معموله ولی بقیه علائمش هم باید بررسی کنی. مثلا استفراغ پنیری یا شیر بعد مکیدن از گوشه دهنش بیاد اگه ایناهم داره ریفلاکس طبیعیه سعی کن بعد شیر سریع نخوابونیش یکم سرپا نگهش دار.

به ندرت هم بچه ها تو ۲/۵ سالگی یه بدخلقی دارن که با بدخوابی هم همزمان می‌شه. خوابش مثله قبله؟ واسه خواب مقاومت نمی‌کنه؟

اگه هیچ کدوم از اینا نیست شیر خشک امتحان کن البته با شیشه بهش نده که بدعادت نشه فقط متوجه بشی از طعم شیر ناراحته یا دلیل دیگه ای هست

دارو

چرا دکتر تشخیص بده براش قطره مینویسه ببرش حتما دکتر 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

ممکنه از گوش درد هم باشه

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️