2777
2789
عنوان

از حالت صورت و ظاهر میشه فهمید کسی بارداره یا نه بعضی ها متوجه میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست

قدیمی ها متوجه میشن

من‌دو ماهه باردار بودم و کسی نمیدونست.رفتم مهمونی همینکه وارد شدم زندایی مامانم بهم تبریک گفت🤣

بعد که پرسیدم‌گفت خانومای باردار چشماشون مثل شیشه میشه انگار آب تو چشاشونه

مثل وقتی میخوای گریه کنی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

نه هیچ علایمی نداره مگر بعضی حالت تهوع و ویار اینا داشته باشن کسی بفهمه

من ۳ ماهم چنبار جشن و مراسم رفتم حتا مامانمم تاحالا بو نبرده

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به خودت ‌ سبک زندگیت تو بارداری داره من تا هفت ماهگی هیچ‌کس تو ادارمون نفهمید باردارم خودم هفت ماهگیم‌خبر دادم که فکر جایگزین باشن برا مرخصی زایمانم

اگه تو خوردن زیاده روی نکنی تحرک داشته باشی الکی وزن اضافه نمیکنی و نمک و چربی و شکر رو اگه کم کنی و‌سبزیجات کافی بخوری اصلا پف نمیکنی 

وای برم نگاه کنم .چند هفته بودی فهمید؟

یادم‌نمیاد ولی اوایلش بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

نصفشون الکی میگن. من تا خبر بارداریمو دادم. یسری همچی بلد هعی گفتن ما حدس میزدیم. لبات فلان جور شده بود دماغت بیسار. ولی الان شش ماهمه پیش اونایی که نمیدونن باردارم میرم هیچکس نمیفهمه حاملم

2810