2777
2789

خونه ی ما و مادرشوهرم تو یه کوچس.. بعد منم بچه هام خیلی بریز و بپاش میکنن بعد این مادرشوهرم هر چند وقت یه بار سرزده میاد خونمون... بعد مثلا پیش اومده مادرشوهرم سر ظهر اومده خونم و من چون تقریبا ظاهر خونه بدک نبود درو به روش باز کردم ولی با این حال چشمش همه جا میچرخه مثلا اگه بخاریم یا میزم یه زره خاک دتشته باشه انقدر زول میزنه یا میگه بخاریت لولش جاعه؟ مت میگم اره میگه یه دستمال بهش بکش تمیز بشه یا انقدر به میز نگاه میکنه تا من خجالت بکشم یا از همون اولی که میاد همین جور که سلام و علیک میکنه چشمش به تو آشپزخونس ببینه ظرفام شستس یا رو اپن چیزی نیس؟ یکی دوبارم که رفتم چایی بیارم تا اومدم دیدم داره زیر فرشو نگاه میکنه😐😬یا لباس بچم رو مبل بود برداشت صافش کرد تا کرد چند بار دست کشید روش گذاشت گوشه ی مبل (این کارو کرد تا من خجالت بکشم)... 

بعد منم میبینم یه همچین اخلاقی داره اگه خونم برق انداخته باشم درو باز میکنم اگه یکم گرد و خاک داشته باشه اصلا درو باز نمیکنم چون جنبه نداره و به روم میاره و تا یک ماه حالم خراب میشه... به نظرتون چیکارش کنم؟ درم که باز نکنم قهر میکنه میره خونه ی جاریام بدمو میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان اصلا زمانه کثیفی شلختگی نیست

هرکس بیاد خونه ادم هرچی ببینه میره میگه مطمئن باش بازخوبه ایشون به خودت میگه

درضمن همه بچه دارن من خودم یه چهارسال نیم یه سه سال دارم که خداشاهده یکسره درحال بازی ریخت پاشن ولی مدام تذکرمیدم که جمع کنید یا اتاق بازی کنید.دیگه خاک سر بخاری وسایل کاربچت نیست باید روزانه دستمال کشی داشته باشی.یک روز درمیون اساشی تمیز کنی روز بد فقط مرتب کنی وسایل هرروز دستمال بکشی چون گرد خاک میشینه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
خوب چرا تمیزنمیکنی گرد وخاک نداشته باشه

خب هر وقت تمیزه نمیاد درست همون موقعایی که خاک گرفته میاد مثلا من چند روز یه بار گردگیریه حسابی میکنم بعد این روز قبلی که میخوان گردگیری کنم میاد 

عزیزم الان اصلا زمانه کثیفی شلختگی نیستهرکس بیاد خونه ادم هرچی ببینه میره میگه مطمئن باش بازخوبه ایش ...

حرفتون کاملا درسته... باید رو خودم کار کنم... اینم مطمئنم میره میگه

آخ آخ گفتی مادرشوهر من که گند از زندگی خودش میزنه بیرون بعد من خودم خیلی تمیز میکنم کلا ولی یه سینی مسی سفید دارم یه مقدار داخلش زرد شده بعد هر دفعه میاد خونمون میچسبه به سینی و سیم میکشه بهش یعنی فقط همین کارو میکنه🤪پریروز آش درست کرده بودم پسرم آش آبکی دوست داره بعد مدام نون تیلیت میکرد توی آش که به من بفهمونه آشت آبکی شده😂هردفعه هم بیاد حداقل ده روز میمونه🤕

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
حرفتون کاملا درسته... باید رو خودم کار کنم... اینم مطمئنم میره میگه

ببین من خونم بزرگم هست حیاطم دارم.بااین حال هرروز والا دیرم بیدارمیشم نکه فکرکنی شیش بیدارم ولی صبحانه میزارم جلوی بچه هام از اتاقا شروع میکنم تا دم در چون روزانه تمیز میکنم همه جاتمیزه روزی یک ساعت وقامو میگیره.بد نبتون دارم مثلا غروب یبار میکشم اخرشبم اگه لازم باشه چون تاچیزی میریزه مورچه میزنه.اینحوری همیشه خونم تمیز مرتب،بچه هامم هرچی بیارن بازی کنن نهایت نیم ساعت بد میخوا برن سراغ بازی دیکه میگم تاحمع نکنید حق بازی بدی نداریت.یا برید اتاق بازی کنید.شما میگی لباسا سر مبل خب گلم چرا باشه؟ مگ مبل کمد هست.هیچ کس عیب هیچکس نمیپوشونه جلو روتم نگه پشت سرت میگه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه هات چندساله ان؟

اگه بچه ی زیر سه سال داری کاااااملا بهت حق میدم گاهی اوقات اوضاع خونت میزون نباشه،چون بچه تو اون سن درکی از تمیزی ونظم نداره وکارش فقط ریخت وپاشه ومادر گاهی اونقد خسته میشه که یادش میره حتی غذا بخوره چه برسه به گردگیری وغیره