2777
2789

خب

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خانما فداتون دارم تاپیکام پاک میکنم لطفا محاسبه نماز قضا و رنگ جهیزیه برام گزارش بزنین پاک شن الهی هرچی از خدا میخوایین بهتون بده لایکم کنین صلوات میفرستم براتون

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

همه تون ساده اید و گوگولی

فقط اون سمت راستی آخر به کوچولو ناز تره

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

بنظرم شوهر نکنید وگرنه جو تون خراب میشه دیگه نمی تونین اینحوری دور هم جمع بشید :)

همیشه فک می کردن خودمو می گیرم ولی من تو سرَم حرفها بود ، آنقدر دنیا رو عمیق نگاه می کردم که مات و مبهوت فقط به آدمک های بی احساس خیره می شدم ، اینکه چه راحت دل می شکنند چه راحت قضاوت می کنن چه راحت دروغ می گن!! من همون دختریم که خنده براش قدغن شد همون دختر که وقتی راه می‌رفت هم قضاوت شد ، همون دختر که تنهایی غصه خورد اشک ریخت ، تنهایی اشکاشو پاک کرد و دوباره فرداش قوی تر از قبل بلند شد ، فقط برای یه هدف ، آزادی🤟 من فارغ از دختر بودنم بودنم یه انسانم ، اگه بین جسم زندانی و روح آزاد بخوام یکیشو انتخاب کنم روح آزاد رو انتخاب می کنم ، من خسته ام از آدمکای دورم که همش مثل یه تیر سمی تو قلبم فرو میرن ، دوست دارم یجای دیگه برم با آدمای جدید آشنا بشم ، چون اعتقادم اینه که یجا بلاخره پیدا میشه که منو تو خودش جا بده ، من متعلق به اینجا نیستم ، پس منو اذیت نکنید :) من مُرده به دنیا اومدم ولی محکومم به ادامه دادن ، شاید تهش قشنگ باشه🤟🤞

بنظرم شوهر نکنید وگرنه جو تون خراب میشه دیگه نمی تونین اینحوری دور هم جمع بشید :)

کاربریت دیدم یاد این تاپیک که ذخیره کردم افتادم🤣🤣🤣

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
2810