2777
2789
عنوان

با پسره رفتیم پاساژ گفت که

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 69 پست
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خانما فداتون دارم تاپیکام پاک میکنم لطفا محاسبه نماز قضا و رنگ ...

دختر خوب الان نی نی یار یک انلاینه لینک بده بهش خودتو اذیت نکن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

متنفرم از کسایب که میان میگن گزارش بزن همه جا چندتا دلیل منطقیم داریم

تو سایت به این گستردگی با یه چس اطلاعاتی که تو تایپکاتون میدید شناسایی نمیشید فقط یه ذره به فکر نیاز داره اصلا کل اطلاعاتی که بشه شماهارو باهاش شناسایی کرد جا نمیشه تو یه تایپک

دوم اینکه اگه دوست ندارید بمونه و بعضیا میگن خاطره بدو نمیخوان به چشممشون بخوره میتونستن از همون اول تاپیک نزنن :/ که بعد هی میوفتن این ور اون ور به التماس 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر خوب الان نی نی یار یک انلاینه لینک بده بهش خودتو اذیت نکن

صدبار دادم پاک نمیکنه بخدا اونجور بیشتر اذیتم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
چه بی ربط بود این حرفت😐صرفا جهتا پز داد حالا هروقت بردتتو برداشتی بیا بگو😂😐

نه دانشمند🤦‍♀️😂 منظورم این بود بهم برخورد چرا نگفت بیا از مغازه خودم چیزی لازم داری وردار چرا پیش پسر خاله ش جنس ارزون وردارم 😕

صدبار دادم پاک نمیکنه بخدا اونجور بیشتر اذیتم

همین الان بده  من بت قول میدم پاک میکنه . چون باید پاک کنه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
درسته تو پیام بش لینک بده

لینک هم دادم حذف نمیکنه دیگه خداخیر به بچها بده گزارش میزنن حذف میشن شماهم بزن دمت گرم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
لینک هم دادم حذف نمیکنه دیگه خداخیر به بچها بده گزارش میزنن حذف میشن شماهم بزن دمت گرم

ساعتاشو دیدم تو ساعت تعیین شده لینک ندادی

۱۰:۳۰تا۱۲

۲_۳روزای زوج

ساعتاشو دیدم تو ساعت تعیین شده لینک ندادی ۱۰:۳۰تا۱۲۲_۳روزای زوج

برام تگ میکنی من بزنم روی کاربریش برم بفرستم خودم نمیتونم تگ کنم ممنون

2810