2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بیاین بگم مربی دخترم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
اینجا نداره باید برم شیراز یا بندر عباس نمیدونم چ دکتری خوبه

سرور اینالو یکی از بهتریناست تو شیراز داداش منم تا ۲۰سالگی زیر نظرش بود که دکتر گفت چون سنش زیاد شده زیر مطرح خارج میشه و از بچگی زیر نظر این دکتر بوده 

حتما ببرش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختلال یادگیری الان استرس شما چه فایده براتون داره خودتو جمع کن برو دنبال درمان ببین باید کجابری تلا ...

خیلی سخته راهم دوره پدرش هم نیست تنهایی باید این کارارو انجام بدم 🥲

دارویی ک میده اعتیاد اور نیست تو سایت نظرات خوندم همه ناراضی بودن خیلی هم خواب اوره

عزیزم من دانشجوی داروسازیم اتفاقا ریتالین خواب و میپرونه تمرکزو میبره بالا و اگه دکتر تجویز کنه هیییچ مانعی نداره شما منبعت نی نی سایته یا تخصص دکتری که ۲۰ ساله داره درس میخونته ؟؟

درمان میشه عزیزم اتفاقا بچه های این مدلی اگه درمان بشن خیلی باهوشنفقط حتما درمانش کن نکنی تو بزرگسال ...

میرم دنبال درمانش من خودم تو مدرسه خیلی اذیت میشدم اصلا ب معلم گوش نمیدادم معلممم یادمه همیشه شاکی بود دست خودمم نبود

خب اشکالش چیهپیش دبستانی برای همین است که اگر اختلال یا موردی هست زودتر برطرف کنید تا وقت مدرسه راحت ...

اره علاقه زیادی ب برنامه کودک اینا داره ولی بیشتر در حال اذیت کردن خدا کنه خوب بشه برای کلاس اول اذیت نشه 

عزیزم من دانشجوی داروسازیم اتفاقا ریتالین خواب و میپرونه تمرکزو میبره بالا و اگه دکتر تجویز کنه هییی ...

درسته حق با شماست از بس اطرافیان و خانواده شوهرم گفتن نبرش هیچ مشکلی نداره تو خودت حساسی فکر میکردم مشکل از من تا وقتی معلمش گفت فهمیدم خیلی دیر کردم کاش زودتر میبردم

اره علاقه زیادی ب برنامه کودک اینا داره ولی بیشتر در حال اذیت کردن خدا کنه خوب بشه برای کلاس اول اذی ...

خب عزیزم بستگی به خودت داره

یه برنامه ریزی انجام بده

تو خونه باهاش کار کن

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!