2777
2789
عنوان

خانواده

1 بازدید | 7 پست

سلام دخترا! 😘

راستش این چند وقته یه کم حس می‌کنم رابطه‌م با خونواده‌م اونقدرا خوب نیست. انگار یه فاصله‌ای بینمون افتاده که نمی‌دونم چطوری باید درستش کنم. 😕

گاهی پیش میاد که حرف همو درست نمی‌فهمیم یا حتی ممکنه از دست هم ناراحت بشیم. ولی خب دوست دارم رابطه‌مون گرم‌تر و صمیمی‌تر بشه، چون واقعاً برام مهمن.
اگه تجربه یا راهکاری دارید که فکر می‌کنید می‌تونه کمک کنه، حتماً بهم بگید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

20 سالمه بچه دومم

یکم شفاف تر اگر توضیح بدین شاید بشه راهکاری داد

اینکه خانوادتون چه دیدگاهی دارن طرز فکرشون قبلا چطور بود چه مدته این دوری احساس میشه

ولی تا اینجا فک میکنم شما درونگرا یا میانگرا هستین و اعتماد بنفس پایینی دارین

یکم شفاف تر اگر توضیح بدین شاید بشه راهکاری داداینکه خانوادتون چه دیدگاهی دارن طرز فکرشون قبلا چطور ...

خونواده‌م معمولاً سنتی فکر می‌کنن، ولی آدمای خوبین. این حس فاصله جدیداً بیشتر شده. شاید به خاطر این باشه که کمتر حرف می‌زنم یا نمی‌تونم احساسم رو خوب بیان کنم. به نظرتون از کجا شروع کنم؟

خونواده‌م معمولاً سنتی فکر می‌کنن، ولی آدمای خوبین. این حس فاصله جدیداً بیشتر شده. شاید به خاطر این ...

معمولا تو خانواده های سنتی ابراز کلامی و ابراز علاقه کمی سخت تر اتفاق میوفته، تو این سنین کاملا طبیعی هست که علایق و سرگرمی و تفریحات و خواسته هاتون و احساساتتون با چهارچوب خانواده یکی نباشه و عدم درک شدن بخاطره تفاوت نسل ایجاد میشه، اول ارتباطتون رو با کسی که اختلاف سنیش باهاتون کم تر صمیمی تر کنین با صحبت کردن درباره هر موضوعی و به چالش کشیدن برنامه پیاده رویی بچینین سینما برین از بازی های سنتی و قدیمی دور هم استفاده کنین یک روز رو اختصاص بدین برای با خانواده بودن در هفته، و در روز ساعاتی رو گوشیو کنار بزارین تو جمع خانواده باشین 

معمولا تو خانواده های سنتی ابراز کلامی و ابراز علاقه کمی سخت تر اتفاق میوفته، تو این سنین کاملا طبیع ...

کاملاً درست می‌گید تو خانواده‌های سنتی ابراز علاقه کمتره و تفاوت نسل‌ها باعث میشه گاهی احساس درک نشدن داشته باشیم. از پیشنهاداتتون خیلی ممنونم! سعی می‌کنم ارتباطم رو با کسایی که اختلاف سنیشون با من کمتره بهتر کنم و وقت بیشتری رو با خانواده بذارم، مخصوصاً گوشی رو کنار بذارم و تو جمع باشم. خیلی کمک کردید.