2777
2789
عنوان

همسرم یه مدته خیلی گیر داده دوباره بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 185 پست
استاتر اگه پرخاشگر هست بخاطر سن بلوغ هست منم پسر و دخترم پرخاشگر شدن مخصوصا دخترم

گلم اوتیسم ربطی به این چیزا نداره

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
خب میخام ببینم دخترم با این شرایط ک داره شما بنظرتون ممکنه داشته باشه یانه

دختر چطور هنوز یه غربالگری اوتیسم نبردینش؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا وقتی آنلاین شدید منو راهنمایی کنید ممنون میشم

به نظرم یه متخصص خوب پیدا کن یه روانپزشک کودکان 

نظر دکتر دیگه روهم بپرس من شاید بگم تا الان ۶،۷تا متخصص بردم پسرمو.

و حتماحتما کاردرمانی رو شروع کن

کاردرمانی ذهنی و خودتم تو خونه باهاش کار کن

کاردرمانگر میگه راهنمائیت میکنه

اگر حسش مشکل داشته باشه یعنی همون یکپارچگیه حسیش باید ماساژ درمانی یا کاردرمانی جسمی هم بشه

تعجب میکنم چه دکتریه بهت نگفته اینارو؟ پولکیه؟

حتما دکترش رو عوض کن  من پسرم رو دکتر میبرم انقدر وقت میزاره با پسرم و من صحبت میکنه

میگه برو رو ترازو چون قرصش به شدت اشتها آوره و وزنو زیاد میکنه...کجا زندگی میکنید گلم؟ اسم دکترش چی ...

بله فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان هست 

دکتر رضوانی کاشانی ، قم 

پسر منم یه دکتری داشت اینجوری بود نه صحبتی، نه حرفی ولی دکتر وظیفشه زمان بزاره وقت بزاره برای بیمارش ...

اولین بار که گفت آسپرگر هست گفتم آسپرگر چیه گفت تو گوگل پره برو اونجا دربارش بخون😐

یعنی حس لامسه، حس لمسیشحس چشائیشحساس بودن به طعم خوراکیها بعنی حس چشایی زیاد یا ضعیف حس لامسه شدید ی ...

نه خیلی اینجوری نیست 

فقط دوست نداره چیزا ی جدید رو مزه کنه

تماس بدنی میشه همون لمس دیگه گلماحتمالا یکپارچگی خسیش مشکل داره ببرش کاردرمانگر جسمی یه مشاوره بشه پ ...

آها نمیدونستم 

آره مثلا هفته گذشته معلمش میخواست دست بذاره شونش دست که گذاشت رو شونش خودشو یه قدم کشید کنار

به نظرم یه متخصص خوب پیدا کن یه روانپزشک کودکان نظر دکتر دیگه روهم بپرس من شاید بگم تا الان ۶،۷تا مت ...

وااای چقدر خوب 

دوتا دکتر بیشتر نبردم دوتاشونم اصصصلا حرف نمیزنن فقط دارو رو مینویسه و دوزش رو تغییر میده 

اسم دکتر پسرتون رو به منم بدید شاید تهران هم باشن

به نظرم یه متخصص خوب پیدا کن یه روانپزشک کودکان نظر دکتر دیگه روهم بپرس من شاید بگم تا الان ۶،۷تا مت ...

باور کنید هیچی نگفتن 

فقط پارسال گفتن یه کاردرمان هم ببر 

گفتم کاردرما چی ؟ گفت نمیدونم خانم ببر مراکزشون خودشون راهنماییت میکنن

خیلی از پست خودم اعصبانی ام که چرا این موضوع رو جدی پیش نگرفتم ، شاید چون هنوزم نتونستم قبول کنم 

خدا کنه هنوز دیر نشده باشه😢

اسی استاد بابایی اوتیسم رو درمان میکنن تو اینستا دنبال پیجشون بگرد

اوتیسم درمان نداره مگر در شرایط خاص و بستگی به شرایط کودک، سن کودک و طیف قرار گرفته  و محیط رشد داره

نه چی هست؟

برای رشد مغزی و حافظه 

اوتیسم درمان نداره مگر در شرایط خاص و بستگی به شرایط کودک، سن کودک و طیف قرار گرفته و محیط رشد داره

میدونم این اقای بابایی تنها کسیه که این کارو تا به حال کرده

من یکی از مراجعینشو دیدم از شمال برای ویزیت مجدد اومده بود

الان تا جایی که میدونم طبابت نمیکنه ولی اسی یه تیری تو تاریکی بندازه

2810