2777
2789
عنوان

من فکر می کنم خیلی آدم بدی شدم

56 بازدید | 10 پست

خیلی 

همش غر میزنم همش زندگی ام رو هواست دیگ نماز نمیخونم همش با شوهرم مشگل دارم هرکاری میکنه به دلم نیست از همه آدما زده شدم جواب هیچ کسد نمیدم تو سایت الکی با ملت دعوا میگیرم تو بیروت بدتر هیچ کسو دوست ندارم حتی خودمو عاشق باشگاه بودم وولی دارم دائم می‌پیچونم هرچی رژیم گرفتم پرید فقط یکسره درحال خوردنم 

چند وقته قرص هورمونی میخورم بنظرتون بخاطر اوناست ؟ الان دژدن نوشته افسردگی میاره الان نزدیک دو ماهه اسپیرونولاکتون و  یک ماهه LDمیخورم از همون موقع ها شروع شد این حالتا

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از امروز نمازتو بخوناز قدمای کوچیک شروع کناهداف کوتاه‌مدت معلوم کن

عزیزم اصن داغونم از جام نمیتونم پاشم دلم شدید میخاد نماز بخونم ولی انگار قفلم

یک چیزی بگم هیچ قرصی نمیتونه تورو همچین کنه جز تنبلی و اراده ضعیف منم همین بودم حتی اگر جلوی خودم رو نگیرم بازم همین میشم مثلا الان امروز از۸بیدارم یکم سرماخوردم رفتم زیرپتو گوشی به دست لباس نشسته ظرف نشسته خونه جارو نکرده دیروز هم از مسافرت اومدیم کلی وسیله هست باید تو دراورها جابدم 

هیچ دارویی هم نخوردم یک یاعلی بگو پاشو غسل کن  غسل صبر و توکل هم بکن  هم نمازهاتو بخون هم باخدا زیاد حرف بزن وکارهاتو انجام بده خوب میشی کم کم

عزیزم اصن داغونم از جام نمیتونم پاشم دلم شدید میخاد نماز بخونم ولی انگار قفلم

می‌فهمم حالتو منم اینجوری می‌شم بعضی وقتا. شاید جسمیه. اما سعی کن بخونی حتما یه نظمی بهت می‌ده

یک چیزی بگم هیچ قرصی نمیتونه تورو همچین کنه جز تنبلی و اراده ضعیف منم همین بودم حتی اگر جلوی خودم رو ...

باشه عریزم پا میشم امروز دیگ نماز مو میخونم دعا کنید برام