2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین با شوهرم دعوام شد زنگ زدم پدر شوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 102 پست
وای عزیزم چه گیری دادی ؛ ولکن ؛ شوهرتو چش سفیدمیکنی اینطوری؛ حالا لج میکنه میگه کردم ک کردم خوب کردم ...

آخه نسبت بهش بی اعتماد شدم 

چون قبلا هم بهم دروغ گفت و من دستشو رو کردم ولی پیش خانواده ها هیچی نگفتم 

من خیییلی باهاش صاف و صادقم 

ولی اون اینجوری نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط همینقدر بهت بگم دعا نوشتن کار هرکس نیست و دعایی ک شوهرت بخاد بنویسه هیچ اثری نداره ،اون کسی ک دع ...

آره عزیزم منم اصلا واسه دعا گرفتن دعوا نکردم 

من خییییلی سختم شد که چرا هم دروغ گفت هم پنهان کاری کرد 

خودش باعث میشه بهش شک داشته باشم 

ذهنمو خراب میکنه 

استاتر جان تجربه‌ی زندگی گذشته‌ت که تصمیم گرفتی تمومش کنی بخاطر دروغ گویی بوده! و همسر دومت هم بهت د ...

آره خدا میدونه شوهر قبلیم با دروغ و پنهان کاری گند زد به زندگیمون و به دنبالش خیلی چیزای دیگه ام پیش اومد و تهش رسید به طلاق 

بارها بهش گفتم نقطه ضعفم دروغه 

باهام رو راست باش 

صادق باش 

رفیق باش 

ولی چند بار بهم دروغ گفته 

دفعه ی قبل دیر اومد خونه بوی چوب میداد 

من فهمیدم رفته توی پارکینگی که اجاره کردیم واسه وسایل اضافه اونجا نجاری کرده 

گفتم چرا رفتی شب اومدی 

وقت نذاشتی واسه من و بچه ها 

دعوامون شد شدیییید 

گفت کارگاه نبودم رفته بودم جایی بازدید خطوط لوله اونجا نجاری بوده 

یه آدرس داد گفت اونجا 

منم پاشدم رفتم به اون آدرس گفتم شوهرم اینجا بوده گوشیشو جا گذاشته اینجا 

گفت شوهرت کیه خانوم؟ گفتم آقای فلانی اومده بود واسه بازدید خطوط لوله و تایید نقشه هاتون 

گفت اصلا همچین کسی اینجا نبوده!!! 

ببهشید میپرسم علت جداییش از همسر اولش چی بوده ؟ واینکه میگی این ده ماه دعوا میکنید میشه بپرسم چیکار ...

زنش خیانت کرده بود 

خانواده ها متوجه شدن و توافقی جدا شدن و بچه رو دادن به شوهرم و زنش از شهرمون کلا رفت 

آره عزیز ده ماهه که اومدیم سر زندگیمون بحث و دعوا ها بوده کم و بیش 

سر اینکه بارها قول داد سیگارو بذار کنار ولی نذاشت 

سر اینکه بارها قول داد واسه من و بچه ها وقت بذاره ولی نذاشت 

سر اینکه نمیذاره تنها برم خیابون و خرید و... 

با خودش باید برم و بیام 

هر جا بخوام برم زودتر از من حاضر میشه 😑😑😑😑

زنش خیانت کرده بود خانواده ها متوجه شدن و توافقی جدا شدن و بچه رو دادن به شوهرم و زنش از شهرمون کلا ...

اهان ببین اینکه حواسش بهت هست که تنها نری شاید به خاطر زن قبلیش  هست یه ترسی داره که یه موقع زندگیتون خراب نشه برا سیگار کشیدنش خودش باید بخواد خسته بشه که بگذاره 

آخه شوهرم اصلا منطقی نیست فقط اشتباهاتشو توجیه میکنه و قول و وعده وعید الکی میده که اصلاح میشه و نمی ...

اگر میخوای زندگیت حفظ کنی باید این اخلاق بدش رو بپذیری و سعی کنی ازش چشم پوشی کنی 

هر چند خیلییییی سخته ولی شاید با گذشت زمان ، صبوری ، مهربونی و سیاست شما سعی کرد خودش اصلاح کنه

به جون پسرم خیلی وقتا با شوهرم بدترین دعوا رو داشتیم که بعدش از حال بد رفتم بیمارستان سرم زدم ولی م ...

کار خوبی کردی گفتی 

به پدر و مادرش نگی به کی بگی 

چون خیلی آبروداری کردی و دهنتو بستی شوهرت سواستفاده کرده و پروتر شده 

به خانواده خودت نگو که بهم بریزن اما خانواده خودش اشکال نداره بار تو سبکتر میشه بذار اونا باهاش درگیر بشن

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
کار خوبی کردی گفتی به پدر و مادرش نگی به کی بگی چون خیلی آبروداری کردی و دهنتو بستی شوهرت سواستفاده ...

ممنونتم عزیز

آره واقعا راهه دیگه ای نداشتم خییییلی دیگه خیالش راحت بود که هرچی ام بشه من به خانواده ها نمیگم و در هر شرایطی هستم 

ممنونتم عزیزآره واقعا راهه دیگه ای نداشتم خییییلی دیگه خیالش راحت بود که هرچی ام بشه من به خانواده ه ...

نگران نباش عزیزم 

این اختلاف نظرها و مشکلات اوایل یک زندگی مشترک هست 

ان شاءالله که همه ی مشکلات به خیر حل میشه 

ولی عزیزم به شخصه تجربه زندگی خودم هست بهت میگم زیاد از خودت مایه نذار تو زندگی 

اموالت رو برای خودت سرمایه گذاری کن به شوهرت نده 

بذار همه خرجای زندگی رو خودش کنه 

اینطوری خیلی خوشبحالش میشه

کم کم هم براش عادی میشه و به چشم وظیفه می بینه 

به قول معروف که خیلی هم درسته 

زن هرچی خرجش بیشتر ارجش بیشتر 

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد