2777
2789

دوره زمونه بدیه خانم،بخاطر بچه جاتو جدا نکن و نگو همسر من خوبه اهل گندکاری نیست بخاطر اینکه الان خانما گرگ شدن یهو بخان کرم بریزن و شوهرتم تشنه ی رابطه خوب ممکن چیزای بدی پیش بیاد خدایی نکرده

نفر سوم خدایی نکرده وارد رابطه بشه فکر نکن ب راحتی میره 

مردا یهو تغییر میکنن 

یکی از اشناهامون سر تا پای خانمش طلا گرفت خانمش اخلاق نداشت  مرده یهو نصف شب دست ی زنو گرفت اورد گفت اینو صیغه کردم تورو نمیخوام با اینکه یه پسر چندماهه داشت هیچی دیگه جدا شدن از هم

ناراحت نشو ولی شوهرتو از محبت و از رابطه و ....سیر کن اگه ی گرگ نزدیکش شد ردش کنه ن اینک تشنه باشه وسوسه شه

همین ک بخاطر برادرش برنامه و استراحت مارو خراب کرده

حالا یه روز نخوابیدی چی شده مگه 

بعدشم به جای غر زدن و داد وبیداد بشین با شوهرت صحبت کن الان بچه ات کوچیکه روزای پراسترسی داری خسته ای بی خوابی میکشی بهش بگو خیلی به هم ریخته ام نمیتونم همه چیزو باهم جوردربیارم بچه کوچیکه باید مدام بهش سرویس بدم فعلا دلم نمیخواد مهمونی برم یا حداقل کمتر جایی برم 

بخوای دعوا کنی دادوبیداد راه بندازی رابطه تون داغون میشه

بعدشم زرنگ باش بچه ات کوچیکه مادرشوهرت میگه بیا اینجا برو بچه رو بده نگه دارن از این فرصتا استفاده کن استراحت کن تازه زایمان کردی بشین بزار شوهرت یه تکونی به خودش بده قرار نیست میری خونه شون با یه بچه کوچیک کار انجام بدی خودتو بزن به کوچه علی چپ بشین بخور استراحت کن ببین بازم میگن بیا خونه مون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا یه روز نخوابیدی چی شده مگه بعدشم به جای غر زدن و داد وبیداد بشین با شوهرت صحبت کن الان بچه ات ک ...

عزیزم چیزی نشد ولی انرژی نداشتم، کسل بودم و... اگه میخوابیدم اینجوری نبود

حالا ده دقیقه بچه رو نگهداشتن من تو این ده دقیقه چکارکنم 

عزیزم چیزی نشد ولی انرژی نداشتم، کسل بودم و... اگه میخوابیدم اینجوری نبودحالا ده دقیقه بچه رو نگهداش ...

بشین از جات تکون نخور بگو سرم درد میکنه کمرم گرفته و ... بشین ازت پذیرایی کنن از جات تکون نخور اونوقت مطمئن باش راحت میشی از مهمونی رفتن این کارایی که گفتم زن دائیم استاد انجام دادنشه هیچ کس ازش هیچ توقعی نداره