2777
2789
جای من بودین چ کار می کردین

خب عزیزم دفعه بعدی قشنگ براش معلوم کن 

بخاطر فلان دلیل  نمیتونم تا فلان تایم بموتم

)که وقتی رفتید  اونجا بدونه کی باید پاشه!!!

لحن تون خیلی مهمه😁 به تندی نگید 

قانعش کنید بعدا  برید..

نمیدونم چیشد که میخواد مقابله ب مثل کنن🤔🤔 حتما خورد تو ذوقش. ولی نباید اینو میگفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداوکیلی شما چتونه‌ خانما 

اصلا خندم میگیره بابت چی باهم بحث میکنید و الان این قضیه رو گنده کردید 

ببین عزیزم شوهرت تند رفته تو ارومش‌ کن مهم نیس 

تو تند رفتی اون باید ارومت‌ کنه زندگی همینه نه اینکه اوکی تو نمیری خونه‌ی ما منم نمیام پس تلافی میکنم 

اینا خنده داره تو زندگی یادتون نره شما شریک هم هستید یه تیم هستید نه رقیب پشت هم باشید چون بفهمن‌ رقیب همدیگه‌اید سریع براتون برنامه درست میکنن‌ زندگیتون به مشکل میخوره 

خب عزیزم دفعه بعدی قشنگ براش معلوم کن بخاطر فلان دلیل نمیتونم تا فلان تایم بموتم)که وقتی رفتید اون ...

قبلا بش گفته بودم من تا بعد از ظهر نمیتونم جای بیام فایده نداره 

گفتم بریم

اگه همیشه از این برنامه ها هست که باید یه فکری کرد

ولی گاهی وقتا آدم باید از خوابش  استراحتش آرامش بگذره 

اگه شام می موندی شاید یکم اذیت می‌شدی ولی شوهرت  ناراحت نمیشدن

کی برنامه درست می کنه عزیزم

نه قوربونت برم منظورم اینه که اینارو داستان نکنید 

خوش باشید باهم 

میدونی بدبختیه ما چیشده؟ دنبال نقطه ضعف هم میگردیم ولش کن بابا جان خونه پدرمادرشه بزار بمونه توام آروم بهش میگی عزیزم ماهم شرایطمون سخته اگه میشه بریم یه شب دیگه خودمون میریم شام می‌مونیم 

تمام دعوا و بحث نداره اینقدر از اینا تو زندگی پیش میاد ک نگو