2777
2789
خوبه ی چیز دیگه هم بگممن از اول خیلی با خانواده شوهرم راحت بودم و خودمونی اونا هم خدایی خوب بودن و ا ...

خیلی خوبه کاش منم بتونم یمقدار شبیه جاریت بشم

خودم عروس بزرگ حساب میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هنوز نمیدونم رسمشون درین مورد چجوریه و چقد قراره خرید کنن ولی اگه خودم جیزی نیاز داشتم بهشون میگ ...

نه این کارو نکن اصلا خودتو کوچیک میکنی

حتی اگر نیاز داشتی نگو بذار خودشون بخرن چون یهو ی روزی میزنن تو سرت این قضیه را

من یادمه. رفتم اصلاح برای عقدم رسم داریم اونا میان دخترو میبرن ولی نیومدن مامانم هیچی نگفت خودش منو برد ب اون روز هم کلی پول داد ولب انقدر مامانم خوبه ک ی کلمه نفرت ننداخته دل منکه چرا نیومدن هیچی نگفت 

حتی واسه عروسی هم دید خبری نیست خودش کلی پول داد رفتم رنگ کردم 

عین منه منم سخت پسندم بیچاره مامانم هربار خیلی اذیت میشه از دستم دیگه میخواد شوهرم بده از دست خریدام ...

ای جانم عزیزم. نشون و حلقه خیلی خاصه من به خاستگارم گفتم خیلی برام مهمن و هر چی انتخاب کردم باید همونو بخری🙈🙈

خیلی خوبه کاش منم بتونم یمقدار شبیه جاریت بشمخودم عروس بزرگ حساب میشم

میونی کاری نداره

من بچه بودم سیاست نداشتم ۲۰ سالم بود هیچی بلد نبودم 

احترام بذار مهربون باش باهاشون بگو بخند ولی در حد خودت 

شوخی بی جا نکن ک اونا هم شوخی بیجا نکنن احترام بذار ک اونا هم احترام بذارن خودت مشخص میکنی با رفتارت ک چجوری باهات رفتار کنن

نه این کارو نکن اصلا خودتو کوچیک میکنیحتی اگر نیاز داشتی نگو بذار خودشون بخرن چون یهو ی روزی میزنن ت ...

دم مادرت گرم که باعث گرم شدن زندگیت بود

الان از زندگیت راضی هستی؟

میونی کاری ندارهمن بچه بودم سیاست نداشتم ۲۰ سالم بود هیچی بلد نبودم احترام بذار مهربون باش باهاشون ب ...

مرسی گلم من امروز سر سنگین اما محکم و خونگرم بودم باهاشون جوری که جز سلیقه من چیزی توی خریدام نبود

دم مادرت گرم که باعث گرم شدن زندگیت بودالان از زندگیت راضی هستی؟

اره خداراشکر

خیلی جاها با شوهرم مشکل جزئی داشتم زنگ زدم ب مامانم بجای اینکه آتش زیر خاکستر بشه بجاش آرومم کرده و دستمو گرفته