2777
2789
عالیهما ام خواهر و مادر پدرش باهاشن

سعی کن از الان بهشون یاد بدی برات انتخاب نکنن وقتی پیشنهادی میدن با خنده قابل کن ولی تصمیم آخر با خودت باشه

من یادمه مادرشوهرم میخاست ی شلوار لی برام بخره ک از بالا تا پایینش مروارید و نگین داشته باشه از دکمه بالا تا پاچه هاش فکن 

منم دوست نداشتم شاید ۲۰ تا شلوار پوشیدم یا خودم میگفتم بهش نمیاد یا با ابرو ب شوهرم میگفتم نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن از الان بهشون یاد بدی برات انتخاب نکنن وقتی پیشنهادی میدن با خنده قابل کن ولی تصمیم آخر با خو ...

مگه اون روز لباس بیرون هم میخرن؟ ما رسمه فقط چادر و انگشتر و طلا و رو سری و قرآن و این چیزا بقیش دختر و پسر خودشون میرن میخرن

من وقتی برای خرید طلای عقد رفته بودیم خیلی عادی رفتار میکردم. حتی بعضی وقتا صدام میزدن که بیا این مدل ها رو ببین. البته خودم کلا به طلا علاقه زیادی ندارم. چیزایی هم که میپسندم مینیمال و ظریفن. بعدا شنیدم که خواهرشوهرام گفتن چه چشم و دل سیره طلاها رو یه جور نگاه میکرد انگار ریگ کف خیابونن.

سعی کن موقع خرید خیلی پر شور و شوق رفتار نکنی و متانتت رو از دست ندی. عادی باش. فکر کن با مامانت اومدی یه خرید عادی.

سعی کن از الان بهشون یاد بدی برات انتخاب نکنن وقتی پیشنهادی میدن با خنده قابل کن ولی تصمیم آخر با خو ...

ای وای ازون شلوارا یادمه چقد مد شده بودن نماد پولداری😂

به همسرم گفتم که جلوی اونا ازش انتظا دارم حمایتم کنه

منم ذاتا ادمی نیستم که توی خریدام بذارم کسی دخالت کنه

مگه اون روز لباس بیرون هم میخرن؟ ما رسمه فقط چادر و انگشتر و طلا و رو سری و قرآن و این چیزا بقیش دخت ...

آره مال ما رسم همه چیزایی می‌خرن انواع لباسها همه مدل لوازم آرایش کامل قرآن اینه چادر دو مدل کیف کفش حتی لباس زیر 

ساعت طلا دیگه چیزی نیست تو مغازه ک نخرن  

برای همش هم باید کلی ادم دنبالمون راه بیفتن البته من ۱۰ سال پیش عقد کردم الان دیگه نمیدونم بقیه چجوری خرید میکنن

گلی شرایط نامزدت چیه؟ منم اگه خونوادم اوکی بدن این ماه نامزد میسم😍😍

از چه نظر شرایطش منظورته؟

اوخی عزیزمممم

ذوقتو درک میکنم واقعا لحظات شیرینیه اگه فکر میکنی به دلت هست خودت بهشون بگو که باید قبول کنن

خیلی خوب بشین با خودت فکر کن دیگه راه برگشتی نداری ها

آره مال ما رسم همه چیزایی می‌خرن انواع لباسها همه مدل لوازم آرایش کامل قرآن اینه چادر دو مدل کیف کفش ...

منم هنوز نمیدونم رسمشون درین مورد چجوریه و چقد قراره خرید کنن ولی اگه خودم جیزی نیاز داشتم بهشون میگم و میریم میخریم

آره مال ما رسم همه چیزایی می‌خرن انواع لباسها همه مدل لوازم آرایش کامل قرآن اینه چادر دو مدل کیف کفش ...

خیلی سخته این همه وسایل من با زن داداشم اینا رفتم برا خرید از ساعت 3تا 7عصر فقط تونست حلقه انتخاب کنه من دیگه به حدی پام درد میکرد یه جا نشستم گفتم بقیشو خودتون بخرید😅😅

ای وای ازون شلوارا یادمه چقد مد شده بودن نماد پولداری😂به همسرم گفتم که جلوی اونا ازش انتظا دارم حما ...

خوبه 

ی چیز دیگه هم بگم

من از اول خیلی با خانواده شوهرم راحت بودم و خودمونی اونا هم خدایی خوب بودن و احترام میذاشتن ولی ی خواهرشوهر دهه ۸۰ دارم هنوز مجرده این زیادی باهام شوخی کرد ( خودم حدو رعایت نکردم) الان از شوخی هاش ناراحتم .در حالی ک جاریم طبقه بالا مادرشوهرمه ۸ سال از من کوچیکتره انقدر بهشون رو نداده ک حتی جرات ندارن برن بالا ی لحظه فقط زنگ میزنن کار داشته باشن و تا دعوتش نکنن نمیاد پایین خیلی سیاست داره 

خیلی سخته این همه وسایل من با زن داداشم اینا رفتم برا خرید از ساعت 3تا 7عصر فقط تونست حلقه انتخاب کن ...

عین منه منم سخت پسندم بیچاره مامانم هربار خیلی اذیت میشه از دستم دیگه میخواد شوهرم بده از دست خریدام راحت شه🤣🤣🤣

2810