2777
2789
عنوان

شوهرم زورش میاد به من پیام و زنگ برنه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونه احساس بدی بهتون بده و کاملا طبیعیهتا حالا درموردش صحبت کردین؟ جوابی که داده چی بوده؟ اگر نه چ ...

اتفاقا گفتم جواب درست نداده 

میگم چرا به من پیام نمیدی میگه سرکار م کار دارم میگم چرا به اونا پس می تونی پیام بدی و شعر بخونی میگی یه لحظه اون لحظه بیکار بودم 🙄

سطح دغدغه رو ببین انصافا خواهر ول کن بابا بدرک

هیچوقت مسائلی که باعث رنجش و آزار بقیه هستن رو کوچیک نشمارین

یکی اموالش میره آزرده میشه یکی ناخنش میشکنه آزرده میشه و هر دو به اندازه خودشون و گنجایشی که دارن براشون بزرگه

از هفت صبح تا ده شب سرکاره

میفهممت عزیزم منم همینجورم 

ولی زیاد حساس نشو خداروشکر کن با خواهرش و برادرزاده ش و خانوادش میگه میخنده با دخترای بیرون اینجور نمیکنه........... 

من فعلا دارم با همسرم میرم تراپی 

میگه یه مشکلی از دوران بچگی شوهرم روی روحش تاثیر گذاشته یه نیازی هست که نه تو میبینی نه اون چون خودشو نمیشناسه فعلا داریم میریم ببینیم چی میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
والا من که نمیفهمم شما که همش پیش همید.کی پیام بده.کی زنگ بزنه.چه توقعاتی دارید واقعا.

داره میگه 7 صبح تا 0 شب سرکاره 

کجا پیشه همن؟! 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هیچوقت مسائلی که باعث رنجش و آزار بقیه هستن رو کوچیک نشمارینیکی اموالش میره آزرده میشه یکی ناخنش میش ...

اون که ناخنش بشکنه آزرده بشه نرمال نیست.زندگی مگه خاله بازیه.باید بری تو دل زندگی با مشکلاتش دست و پنجه نرم کنی.نه مثل دختر بچه های دبستانی عزای ناخن شکسته رو بگیری.

اتفاقا گفتم جواب درست نداده میگم چرا به من پیام نمیدی میگه سرکار م کار دارم میگم چرا به اونا پس می ت ...

ببین یعنی اون لحظه که بیکار بوده سعی نکرده برای شما تایم بزاره نمیدونم ارتباط شما به چه شکله ولی قطعا یه جای زندگیتون مشکلی هست که اگر ترمیم نشه بعدا دچار چالش های بزرگتری میشین

قانون پنج رو میدونین؟ وقتی یک رفتاری پارتنرتون رو ناراحت میکنه پنج تا کاری که خوشحالش میکنه انجام بدین مثله نیم ساعت قدم زدن گل خریدن باهم فیلم دیدن و هر چیزی حتی کوچیک، اگر ناراحتی و دلخوریا رفع نشه رو هم تلنبار میشه 

شوهرمنم اهمیت نمیده محبت نمیکنه بچه رو بهونه کرده روزای تعطیل صب زود میره خونه ننش میخوابه تا ظهر بیدارهم بشه دنبال کارای خودشه و خونه خواهر برادراش 

وقتی هم حرفی بزنم داد میزنه و با لحن تاسف باری بهم میگه تو ازمن چی میخوااااااای ؟😐

رابطه جنسی هم صفر 

کاش شاغل بودم گورمو گم میکردم ازاین لونه سگ

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
خوندن شهر عاشقانه برای برادر زاده طبیعی نیست

چرا طبیعی نباشه عزیزم؟! 

حداقل برای یه دختر دیگه که نمیخونه 

برادرزاده شه بزار بخونه توم شنیدی تشویقش کن 

بزار کنارت احساس راحتی کنه 

اگه واقعا بینی و بین الله واقعا همه اینکارا رو انجام میدی 

غر نمیزنی سرش تو خونه براش آرامش فراهم میکنی حرف که میزنین دعوا تون نمیشه و اینا بازم برات وقت نمیزاره احتمالا خودش مشکل داره 

یه روانکاو خوب پیدا کن حتما باهمدیگه برین پیشش 

اون که ناخنش بشکنه آزرده بشه نرمال نیست.زندگی مگه خاله بازیه.باید بری تو دل زندگی با مشکلاتش دست و پ ...

باشه عزیزم 

2810