2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 100 پست
بعضی از دوستان مطلب رو اشتباه متوجه شدنمساله این نیست که مادرشوهره،مساله این نیست که حالا دستش درد ن ...

دقیقااااا حرف حق و زدی منم کاملا منظورم همینه احترام به بزرگی و کوچیکی نیست همه با هم یکسان هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید مادرشوهرتم حرص میخوره چرا انقد تو پیامات سلام میدیمنم تو پیاما سلام نمیدم مگر اینکه خیلی رسمی ...

ما دائم باهم درتماس نیستیم که مثلا خیلی وقته همو ندیدیم و تماس نداشتیم یهو پیام میده چه خبر ؟؟ خب پس سلامت کوو

به حساب سادگی بود که دلخور نمیشدی جانم😉

دلخور نیستم اتفاقا از حرصم خنده م میگیره که چقدر مغز باید کوچیک باشه که احترام خودشو بیاره پایین با سلام نکردن .. چون ما دائم همو نمی‌بینیم یا در تماس نیستیم

سلام خوبی عزیزم 

جدا از بحث مادر شوهر

بعضیا هم پیام میدن

سلام خوبی ؟

دیگه کارشون نمیگن تا بیای آنلاین بشی  بگی سلام دیگه باید وایسی بیاد آنلاین بشه کارش رو بگه 

من بدم میاد 

خب همون موقع کارت بگو طرف آنلاین شد میخونه جوابت میده این چه کاریه یعنی اگه پیامت خوند دیگه جوابت نمیده 

ما دائم باهم درتماس نیستیم که مثلا خیلی وقته همو ندیدیم و تماس نداشتیم یهو پیام میده چه خبر ؟؟ خب پس ...

ایندفعه بگو مامان گشنته 

اگه گفت چطور 

بگو سلامتو خوردی آخه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

من نمیدونم مثلا آدم‌ها توی اجتماع یا مهمونی یا هر جای دیگه قراره شناسنامه‌هاشون دستشون باشه ببینن وظیفه کی هست سلام کنه؟

آدم متمدن سلام میکنه و بقیه حرفش رو میزنه:توی مهمونی،مطب دکتر،اداره،محل کار،تاکسی و…

2810