مادرشوهرمن کلا پشت تلفن ندیدم سلام کنه مگه اینکه طرف مقابل سلام کنه. گوشی رو برمیداره اگه آشنا باشه یا من باشم میگه عزییززززم و حرفشو میزنه. بیشعور نیست نمیدونم فکرکنم عادتشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منطقیش اینجاست که بهتون فک میکنه جویای احوال شما هست خبرتون رو میگیره حالا چه با سلام چه بی سلام آخر پیاماتون خداحافظ میگین؟ معمولا کسی نمیگه از این رو اگر کسی حرفش رو توی چت با خداحافظ تموم نکنه شخص مقابل دلخور نمیشه
من اصلا این حرکتو نمیپسندم احترام بزرگ و کوچیک نداره
دقیقا خانواده همسرم خصوصا خواهر شوهرام برای مثلا جلب احترام دیگران خیلی حرکت های مسخره ای میزنن ولی متاسفانه نمیدونن شخصیت داشتن و برانگیختن احترام دیگران با روش و منش انسان به وجود میاد نه با سلام نکردن که به نظرم بی شخصیتی هم میاره اون بندهای خدا که رحمت خدا رفتن دختراشون سالی یکبار هم نمیبینم خیلی محترم شدن😀
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!