2777
2789

● برگشت گفت باتری قطب مثبت و منفی داره ●

(( تو یکی از سوشیال مدیا ها و اپلیکیشن های اجتماعی که عضویت دارم یکی از کاربرا و عضو ها تو یک گروهی که برای صحبت و گفتگو بود برگشت گفتش=《 که حتی باتری ها هم قطب مثبت و منفی دارن من نمیدونم که چرا انسانها و آدمها آنقدر منفی هستن 》و من به ایشون گفتم =《حتی اگر باتری ها هم درگیر زندگی بودن الان فقط قطب منفی داشتن 》خیلی عجیبه یکسری افراد که همیشه پشتیبان و حمایتگر و پناهگاه و تکیه گاه و ساپورت از طرف والدین و خانواده و بستگان و فامیل و رفیق و همسر و شوهر وزن و بچه و غریبه و آشنا دارن و درکی از شرایط و وضعیت و موقعیت و اوضاع باطنی زندگی دیگران ندارن مثل دکتر نسخه تجویز میکنن که چرا افراد منفی هستید در صورتیکه هیچ درکی و همذات پنداری و همدردی از اون موقعیت ندارن چون تو بطن و عمق ماجرا و قضیه نبودن قضاوت میکنن ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از بعد روانشناسی میگن ولی کسی نمیتوند قضاوت کند که گناه کبیره نزد خدا و جدان آدمه

محبت و خدمت به هم نوع باید تو مرام تموم آدما باشد .مثل اسرائیل اروپا که محبت و لطف دارن 

درخواست دوستی قبوله به شرط

تو دل تمام شرایط بد یک خوبی های عجیبی نهفته است و تو شرایط خوب یک اتفاقات بد وجود داره هیچی قطعی نیست پس انسان نباید غره بشه برای خوبی ها و یا خیلی افسردی بشه از ناراحتی ها 

خوب گفتی 

خب گفتن منفی نباشید در جو منفی یجورایی جملشون قشنگه

بله عزیزم اما انگیزشی هست یا واقعی تو زندگی امروزی و پیچیدگی ها و درگیری هاش جوابگو نیست این جمله ...

خب از بعد روانشناسی میگن ولی کسی نمیتوند قضاوت کند که گناه کبیره نزد خدا و جدان آدمهمحبت و خدمت به ه ...

بله درسته همینطوره...

تو دل تمام شرایط بد یک خوبی های عجیبی نهفته است و تو شرایط خوب یک اتفاقات بد وجود داره هیچی قطعی نیس ...

متشکررم گلم بله دقیقا همینطوره صد در صد ...

قبول دارم 

گاهی اوقات زندگی اینقدر بهت فشار میاره که جز منفی فکر کردن چاره ای نداری 

ولی از نظر من تو هرچقدر انرژی منفی به خودت بدی بدتر واسه خودت زندگی رو سخت تر می‌کنی 

حرف از حمایت شد اینقدر زندگی سخت شده که نباید از کسی حتی خانواده انتظار کمک کردن داشت 

من بچه بودم یادم نمیاد مادرم یکبار تو دعوای من و دوستام دخالت کنه میگفت خودت باید روی پاهای خودت باایستی 

الآنم میگه شاغل شدی دیگه خیالم ازت راحته یعنی کمک نخواه که ازش واقعا ممنونم 

مادربزرگ مادرم بنده خدا خانم خیلی زحمت کشی بود

خانواده اش خیلی دور بودن ازش 

شوهرش آدم درستی نبود 

در آخر زن دوم گرفت مادربزرگ مامانم جدا شد بچه دو ساله هم با خودش 

هیچی جز لباس خونه نداشت 

تو خونه مردم کارگری میکرد  و حتی با بچش تو خونه مردم با ترس می‌خوابید 

با یک بچه کوچیک در نهایت با یک آدم خوب و پولدار ازدواج کرد 

بنظرم میشه در بدترین شرایط اوضاع رو عوض کرد که البته بهای زیادی داره 

یکیش دل کندن هست یا ممکنه دل کندن از بچه باشه 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

قبول دارم گاهی اوقات زندگی اینقدر بهت فشار میاره که جز منفی فکر کردن چاره ای نداری ولی از نظر من تو ...

بله گلم درسته خیلی زیباست متنی که نوشتین با عمق وجودم درکشون کردم شرایط و سختی و طاقت فرسایی های مسیر زندگیشون رو بله اونکه صد در صد اما منظورم اینه ایشون تو یک جمله کل آدمها رو جمع بستن گفتن همه آدمها منفی هستن خوب انسان هستیم معلومه که دلقک سیرک نیستیم که همیشه بخندیم مگه دیوانه ایم که خود به خودی بخندیدم دیوانه ها خودبه‌خودی می‌خندن مشکلات هست راه نجات و راه حل ها هم هستن درسته من منظورم ایشونه که کل آدمها رو بت هم جمع میبنده در صورتیکه کل خاندانش حمایتگرش هستن گلمممم ....

بله گلم درسته خیلی زیباست متنی که نوشتین با عمق وجودم درکشون کردم شرایط و سختی و طاقت فرسایی های مسی ...

کاملا باهات موافقم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود