2777
2789
عنوان

مذهبیون سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست

همینکه میری حرم یعنی عاشق امام رضایی

یه عاشق نباید توقع آنچنانی از معشوقش داشته باشه

همینکه امام رضا بهت ارامش میده کافیه

تو حرمش سبک بالی انگار هیچچچچ غمی نداری درسته

همین برات کافی باشه

اگه حاجتت رو نگرفتی لابد خدا صلاح ندونسته حتی اگه امام رضا هم واسطه بشه که شده خدا گفته فعلا نه

شیطان عشقت به امام رضا رو هدف قرار داده که نابودش کنه مراقب باش

یکی از دوستام رفته بود مشهد زیارت یک هفته مونده بود ، وقتی برگشت شیراز سر کوچه قبل از اینکه برسه خونه ، پدرش سکته کرده بود و از دنیا رفت. همش میگفت اگه یک روز زودتر دل از امام رضا کنده بودم حداقل پدرم رو قبل مرگش یه دل سیر میدیدم.... ولی با این وجود نذاشت شیطان به قلبش نفوذ کنه برای تسکین غم از دست دادن پدرش دوباره رفت حرم و پناه برد به امام رضا

به آنچه نداری فکر نکن به داشته هات که برات عزیزن فکر کن که امام رضا بهت داده و نذاشته از دستشون بدی.

التماس دعا

مذهبی نیستم دلم پر از غمه ولی هنوزم به امام رضا امید دارم

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

یعنی مراجعه کردی به این سایت و جواب نگرفتی؟امکان نداره من تموم سوالاتمو میفرستم همونجا آنلاین بلافاص ...

نه مراجعه نکردم که 

فقط همچین چیزی پیدا نکردم

ممکنه بفرمایید چه سایتی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینکه میری حرم یعنی عاشق امام رضایییه عاشق نباید توقع آنچنانی از معشوقش داشته باشههمینکه امام رضا ب ...

اخه به همش میگم راضیم به رضای خدا و ارومم پام از حرم میزارم بیرون دیگه خودم نیستم 

رسما خل میشم 

همه چیو ول میکنم 

من خیلی از امام رضا ناراحتم انگار منو نمیبینه برای حاجتمم حوالم داد به امام حسین اومد به خوابم گفت ح ...

اتفاقا خوب میبینتت 

من میگم وقتی گریم میگیره نمیتونم خودمو کنترل کنم یعنی قشنگ دارن منو میبینن منو بغل کردن 

مطمئن باش هرچیزی به وقتش اتفاق میفته فقط ما از پشت پرده اون خواسته اطلاع نداریم وبرای خواسته خودمون عجز ولابه میکنیم 

مطمئنا این دفعه بری حاجت روا میشی

اتفاقا خوب میبینتت من میگم وقتی گریم میگیره نمیتونم خودمو کنترل کنم یعنی قشنگ دارن منو میبینن منو بغ ...

ممکنه یعنی؟💔

اخه چندماهی میگذره من خواب دیدم حضرت زهرا بهم امضا دادن برای حاجتم 

ولی اتفاقی نیوفتاده همش میگم شاید توهم بوده اخه نمیشه ایشون بدقولی کنن ... میشه؟

خیلی ممنونم لطف میکنید براتون ایت الکرسی میخونم

عزیز دلم من بهشون گفتم سن و تحصیلات هم پرسیدن گفتم نمیدونم چون سوال یکی دیگس بهم گفت نمیتونم جوابی بدم چون باید با خودش حرف بزنم تو گوگل سرچ کن سوالات شرعی آنلاین یه سایت بالا میاد با شماره و کدی که برات میاد ثبت نام کن چندتا کارشناس اعم از کارشناس اعتقادی احکام و..بالا میاد تو کلیک کن رو کارشناس اخلاق و همینی که نوشتی رو کپی کن بفرس در عرض یه ربع جوابتو میده هرجاشم که مشکل داشتی بگو خودم کمکت میکنم

ممکنه یعنی؟💔اخه چندماهی میگذره من خواب دیدم حضرت زهرا بهم امضا دادن برای حاجتم ولی اتفاقی نیوفتاده ...

وااای چه خواب خوبی دیدی 

آخه مگه هرکسی لیاقت داره خواب حضرت زهرا رو ببینه تورو خدا برا منم دعاکن

خودت که قطعا حاجت روا میشی

وااای چه خواب خوبی دیدی آخه مگه هرکسی لیاقت داره خواب حضرت زهرا رو ببینه تورو خدا برا منم دعاکنخودت ...

نه والا بخداکه من بی لیاقت ترینم تازه خود ایشون نبود ینفر بود اومد به نامه داد بهم و دقیقا این جمله رو گفت که برو حاجت گرفتی انقدر بی قراری کردی برات امضا کرد الان اروم باش 

اما چند ماهی میگذره از اون ماجرا ...

چون دعا از زبون هم میگیره من دعا میکنم براتون شماهم لطفاً برای حاجت روایی من دعا کنید 🥲❤️