2777
2789
دروغه گاگول ترین مردها هم محبت کردن بلدن ولی زرنگن محبت نمیکنن زن‌مررو نشه اینو مردا بهم اموزش میدن ...

مردای دیگه رو نمیدونم

ولی همیشه رفتار و محبت منو همسرم متقابل بوده نه بیشتر از هم بوده نه کمتر از هم..هردومون به یه اندازه محبت میکنیم

ولی در کل قبول دارم که سیاست مردا تو این چیزا بالاس و تو اطرافیان زیاد دیدم

اما شوهر اصلا سیاست نداره انگاری😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه خودش بلد نیست به شوهرش محبت کنه

زنی که محبت افراطی نمیکنه از زرنگیشه نه عزیرم این زنایی که محبت زیادی نمیکنن زرنگن خیلیم خوبه وظیفشون نمیشه 

خیلی زود باوری اسی 

خو وقتی زبون بازی بلد نیست مخ زنی بلد نیست چطور دوست دختر داشته باشه

الان مساله ت گذشتشه یا اینکه محبت ابراز نمیکنه؟؟اگر دومی ک کتاب پنج زبان عشق رو بخون

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
شوهرت چرت میگه که حس بی ارزشی بهت بده بگو منم از تو حس مردونگی نمیگیرم چه زرنگه شوهرت کارشو خوب بلده ...

نه بابا نمیگه اگه یه روزی هم بگه منم همین جمله رو بهش برمیگردونم. میگم تو رو هم کسی نمی‌گرفت من گرفتمت. اما خب حرفشو قبول دارم ما خانوادگی سردیم اصلا جمله محبت آمیز تو دهنم نمیچرخه.