2777
2789
عنوان

آقایی دیدین همه جوره از خانمش بهتر و بالاتر باشه⁉️🤵🏻💐

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 66 پست

بلع دیدم 

دختری بود با همههه بعد از لحاظ قیافه زشت نیست

بد نیست

شوهرش انگار یوسف پیامبر

وضعیت مالی هم خوبه

البته دختر مخش زده خب راضی هم نی پسره هم مطمعن باش از ظاهر عالیه ولی مطمعنم کمبودهایی داره

«گر صبرکنی‌ز‌غوره حلوا سازی»

البته دیدم خانم دیپلم آقا دکتر داروساز،برا زنشم میمیره،اون دیگه گوی خوش شانسی رو از همه ربوده

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان خیلیا هستن واقعا محترم و با شخصیتن وای تو رابطه عاطفی موفقیتی ندارن، حتما شما هم اینمدل دی ...

محترم و با شخصیت بودن یه سمت قضیه هست

متاسفانه خیلیا آسیب از طرف خانواده و نوع زندگی و ارتباطات قبلی دیدن و ترس ها و تروما هایی ایجاد شده باعث میشن که نتونن شریک عاطفی مناسبی رو انتخاب کنن یا حتی اگر فرد مناسبی باشه نتونن رابطه رو خوب پیش ببرن و دوباره آسیب میبینن

بلع دیدم دختری بود با همههه بعد از لحاظ قیافه زشت نیستبد نیستشوهرش انگار یوسف پیامبروضعیت مالی هم خو ...

همین مردها اگر به یه دختر دیگه برسن، شفا پیدا میکنن میگن این همسطح ما نیست. 

دماغ شوهرم خیلی از من قشنگتره😁انگار عمل کرده.خدا را شکر بچه ها به اوشون رفتند😉

مثل مژه های همسر من😁😁

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خب اون که هم خودشون پولدارن، هم زنش. هم کفو همن منتهی سنشون تفاوت داره

سن ،زیبایی،معروفی ،سبک زندگی آداب و معاشرت و... این‌همه اختلاف ،فقط پولو دیدی؟!!؟؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
و این شانسه مادرزادیه یا اراده آنی خداست ؟

خدا خواسته ، تا اون نخواد برگی نمیفته ، یه حدیث هست میگه دنیا بر اساس تصادف و آخرت بر اساس لیاقت هست

هر کی هر چی بهش رسیده امتحانش بوده یعنی خواست خدا یا همون شانس و قسمت

من هم دیدم. یکی از بستگانمون ماشالله ازدواج کرد قیافه و هیکل و تحصیلات همسرش در حد عالی. ولی خانمش خیلی مهربون و با شخصیته. البته از لحاظ مالی هم آقا خیلی بالا نبوذ ولی تو هر جمعی از کمالات آقا ماشالله صحبت میشه 

2810