2777
2789
عنوان

میوه توی رژیم چقدر تاثیر داره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 27 پست
خداروشکر چند کیلو کلا کم کردین ؟من ۱۱کیلو کم کردم ۲۲ تا دیگه ش مونده ولی به نظرم ترکش نکنید رژیم تثب ...

۶۲ بودم الان ۵۶ و خیلی دیر چاق میشم تثبیت و اینا ک نه اما سالهاست هواسم هست ک چاق نشم اینم ک میبینی ۶۲ شدم خودم میخواستم انقد ک شوهرم میگفت لاغری میخواستم ۱۰ کیلو اضافه کنم ۵۵ بودم قبلش ولی دیدم واقعا از چاقی متنفرم دوباره کم کردم الانم فقط رو فرم دهی بیشتر کار میکنم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ۵ عصر فستم دیگه مگه آشنایی نداری با فست؟ تا ۵ عصر ۱۶ ساعتم پر میشه حالا چرا ۹ تا ساقه طلایی؟یه چی ...

بله ۱۶..۸ گرفتم ولی نه مثل شما من از ۱۲ تا ۸ بعد از ظهر رژیمم آزاد بود بقیه ش فست بودم 

ساقه طلایی واحد مشخصی داره دیگه میدونم رژیمم درسته 

قارچ و گوشت و..‌. هم من سرخ شده دوست دارم 

دیگه چون نمیتونم روغن بزنم نمیخورم 

تو چند وقت انقدر کم کردی؟ ورزشم کردی یا فقط رژیم خالی داشتی؟

وروش که اصلا 

۶ آذر میشه ۳ ماه 

۱۱کیلو کم کردم البته یه سریع مکمل هم میخورم نمی دونم اونا هم تاثیر داشته یا نه 

۶۲ بودم الان ۵۶ و خیلی دیر چاق میشم تثبیت و اینا ک نه اما سالهاست هواسم هست ک چاق نشم اینم ک میبینی ...

خیلی هم چاق نبودی 

من تقریبا رژیم نگیرم ماهی یک کیلو اضافه میکنم 

اره هیچی ورزش نداشتم

اگه اینستا داری برو پیج صبورا جانباز تو هایلایتاش کاهش وزن داره خیلی کمک میکنه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ممنون عزیزم امیدوار شدم چون من واقعا موقعیت ورزش ندارم بچه کوچیک دا م و از ژرفی باید ۸ کیلو وزن کم ک ...

۸کیلو چیزی نیست من ۳۳ کیلو اضافه داشتم تازه تو کارای خونه و بچه داری هم یه جور ورزش برات حساب میشه من همونم نمیکنم 

برنامه مانکن رو نصب کن 

فقط اون مقداری که گفته شما ۲۰۰تا کمتر مصرف کن 

دیگه هر چی میخوری رو توش ثبت کن رایگان هم هست 

راستی سعی کن برنج ایرانی بخوری چون واقعا تاثیر داره