2777
2789
عنوان

خانوادم زنداداشم یه پا بیشعورنننن

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 28 پست

اهمیتی ندین اگه زن داداشت خوبه خدارو شکر وسیله برای بچه اش بگیرین راه دور که نمیره برای برادرزاده اته بعضی خانواده ها سطح شعورشون پائینه باهاشون دربیوفتی خودت اذیت میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیاتون مثل طوطی ی جمله رو حفظ کردین .تو جاهای بی ربط بکارمیبرین که یعنی مثلا خیلی باکلاسیم.جمله دخالت نگنین به این تاپیک مربوط نمیشه.ایشون ازسسردلسوزی دارن درددل میکنن

چی میگی تو من میگم داداشم نخره؟؟مسائل خانوادگی زمانی شخصیه که نیان خونه مادرشوهر دخترشون دعوا فردا ا ...

تاپیک زدی منتظر جواب خلاف نظرت باش قرار نیست همه تاییدت کنن تو هر بحثی هم نظر موافق هست هم مخالف 

من نظرمو گفتم ، جنبه شو نداری کنار عنوانت بنویس اونایی که مخالف نظر منن نیان

🤍🌱
تاپیک زدی منتظر جواب خلاف نظرت باش قرار نیست همه تاییدت کنن تو هر بحثی هم نظر موافق هست هم مخالف من ...

شرمنده عزیزم

اونقدی رو خانوادم حساسم که پاش برسه مرده زندشونو باهم میارم‌جلو چشمشون

لایک نکن خواهر منننن  

خانواده سمی...سرد....بعضی ها از پیشرفت همه بچه هاشون شاد نمیشن....تو ذهنشون اینطوریه که فقط اون بچه ای که عاشقشم.بهترین زندگی داشته باشه.نمونش مادر شوهر خودم.فقط چسبیده به پسر بزرگ‌ترش بقیه بچه هارو ول کرده...حالا جالبیش اینجاس.بقیه بچه هاش.موفق تر از پسر بزرگش هستن...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خانواده سمی...سرد....بعضی ها از پیشرفت همه بچه هاشون شاد نمیشن....تو ذهنشون اینطوریه که فقط اون بچه ...

دقیقا منم دیدم روانی و مریضن منکه هر کسی رفتار غیر نرمال داشته باشه سگ‌محلش میکنم و دوری میکنم از ادم سمی 

دقیقا منم دیدم روانی و مریضن منکه هر کسی رفتار غیر نرمال داشته باشه سگ‌محلش میکنم و دوری میکنم از اد ...

اره بابا.کی حوصله داره....منکه ب شخصه ۱۶سال ندیدمشون،،،راحتم....همسرم هم همیشه بهشون محبت میکرد.بدی میدید .اونم سرد شده.محل نمیده دیگه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه