یه جاری دارم دختر دایی شوهرمه چندسالی میشه شوهرش فوت کرده چندتا بچه داره یه روز رفتم خونه شون به بچم که کوچیکه به شوخی گفت باباتومیدی به من ودخترم بچم گریه کرد من رفتم سریع خونه حواسم نبود جوابش بدم چندباردیگه هم گفته پسرعمه منه .یجوری گفت.. منظورش چیه این حرف؟یعنی ماله منم هست؟؟؟!!!اشوهرت خیلی به دردمن خورده واین حرفا خداروشکر شوهرم اصن محلشم نمیده خوشش نمیادازش فکرمیکنم جاریم به خودش میچسبونه که کمکش کنه دوست داشتم بهش بگم اگه کمکی هم کرده شوهرم به خاطرتونبوده به خاطر خدابوده که بچه هات یتیمن بعدم این دوره زمونه نمیشه به کسی کمک کرد واقعاآدم بایدلیاقت کمک داشته باشه .زنه بدوهرزه ای هم نیست آدم بدی نیست ولی ازرفتارش خیلی بدم میاد .من قبل ازین حرفش باهاش دوست بودم .دوست دارم ببینم شمابودین چیکارمیکردین .
همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیواری که خشتی نمیزاری روش خرابش هم نکن اون از کمبود چنین حرفی میزنه ولی تو جوری حالیش کن که دلش نشکنه
مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.
هیچی ولی حتما ی کم طعنه میزدم ک به خودش. بگیره، مثلا میگفتن فلانی ب ظاهر ادم خوبیه ولی از درون اب زیرکاه و به دردنخوره، چشمش ب زندگی و مردهای مردمه ...چندوقت پیش باشوهرم بحث میکردیم دراین مورد و همسرم گفته اینجور ادمها لایق محبت و احترام نیستن...اگه ادمهای خوبی بودن ،نمیوفتادن دنبال مردی ک زن داره، راحت میرفتن با ی مرد بدون زن ازدواج میکردن ....
بعدهم میگفتم مردم بخاطر بچهاس که هوای اونو دارن ، توهم زده که جایی خبریه ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....