2777
2789

امروز صبح ساعت۷,۲۰ بچه ام اومد و بیدارم کرد و رفت دستشویی،مدرسه به خونمون خیلی نزدیک، شوهرمم رفت نون گرفت،منم نیمرو درست کردم سریع و لباسش رو اتو کردم و دادم بپوشه ولی خیلی بازیگوش و دیر کارهاش رو انجام میده و من مداوم بهش میگم کارهاشون چون هنوز ساعت رو نمیدونه،از اون طرف خودم میخواستم برم سرویس،و یه چند بار مداوم کارهاش رو بهش گفتم ،بهش گفتم صورتش رو بشوره چون از این کار طفره میره خودم بردم و شستم که آستینش خیس شد یه کم و بدش اومدو داشت غر میزد که بهش گفتم بابا با سشوار خشک می‌کنه و من رفتم سرویس،که پدرش یه دفعه داد زد میام میزنمت برو لقمه تخم مرغ رو بخور و منم عصبی که چرا داد میزنی(آخه از قبل قرار بود دیگه داد و تهدید نکنه)،اونم بدتر عصبی شد و رفت سراغ بچه ام و با تهدید کاری کرد که صبحانه اش رو با گریه بخوره و بعدم بره مدرسه،حالا اینقدر ناراحتم،معلمش گفته خیلی با استعداد و گیرایش بیشتر از سنش ولی پرخاش گره،میخوام اوضاع خونه رو تغییر بدم ولی نمیتونم،پدرش میگه وقتی من با داد تهدید به زدن میکنم،تو چیزی نگو؟

پدرش اشتباه میکنه 

شما هم عجله ندید به بچتون 

یکم یکم زود تر بیدارش کنید 

لباساش رو از شب قبل اماده کنید 

اول تا بیدار شد صورتش رو بشوره 

بعد اروم صبحانه بخوره 

بعد حاضر بشه 

تو این تایم برای فیلمی چیزی هم بذارید هر چیزی که دوست داره 

با همسرتون حرف بزنید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولابچت بازیگوشه زودتربیدارشو ساعت 7و20مشخصه دیرمیشه اعصاب خوردی پیش میاد 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

شوهرت اگر مشکل اعصاب داره بهتره دوره ای دارو بخوره ‌. چون این محیط رفته رفته بچه رو عصبی و گریزان میکنه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

وقتی پدرش دعواش میکنه چیزی بهش نگو جلوی بچه بعدش بهش یاداوری کن ک نباید اینطور رفتار کنه اینطوری باعث میشی حتی تویدوره ای پدرش فقط یه تذکر میده هم بچه از اون حساب نبره این مسائل ارزش دعوا کردن نداره عزیزم 

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

اول اینکه ساعت بیدارشدنت خیلی دیره

شب ۹بخوابین ۶بیدارشین از ۹ هم خودت صورت بشور صبحانه درست کن لقمه بگیر براش کم کم بیدارش کن اول صورتشو بشور مسواک بزنه بعد صبحانه بخوره لباس بپوشه بره مدرسه

خودت اشتباه میکنی و داری بچه را الکی وابسته میکنی و وقتی شما داد میزنی توقع داری پدرش نزنه؟ 

هیچی بهش بگو عقربه بزرگه بیاد رو ۶ ما میریم اومدی اومدی نیومدی دیگه خودت میدونی که چطوری بری مدرسه 

و بعد بزارید خودش کاراشو بکنه

چرا الکی بچه را مجبور به کاری می نید؟ چرا نمیزارید مستقل باشه؟ اینجوری پس فردا تو اجتماع دووم نمیارن و بی مسئولیت میشن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه مقدار زودتر بیدار شو اونم بیدار کن تا حتی اگه بازیگوشی کنه سریع به کارش برسه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

همه این مشکلات رو با بچه ها داریم

آستینش خیس شده، بگو خودت خیس کردی عیب نداره، خشک میشه دیگه ادامه نده

با همسرت هم باز صحبت کن، صبح ب بچه استرس ندین

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

۷/۲۰ دقیقه دیر نیست شما خودت باید دیشب اتو میکردی یا با بچت وسایلو دیشب جمع میکردی 

بعد بچت میاد بیدارت میکنه ☹️

عزیزم اگه زودتر پاشی انقدر هول هولکی نمیشه 

بچه هم دچار اضطراب نمیشه 

من ۶ بیدارم 

2810