2777
2789
عنوان

برم عروسی جاریم بااین بلاهایی که سرم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست
اره چون میگم دیگه مدام پز میدادن یه بار برادرشوهرم پولمونو خورد نداد من مجبور شدم واسه بدهیمون طلامو ...

😂😂😂 چجوری ببخشیذ اسی چه ندیدن اینا ایلیان ماسک با اون ثروین از این حرکتا نزده بعت اینا با چض تومن میخوابن عکس میگیرن

برو نرفتنش بدتر از رفتنشه بعدا پشت سرت هی میگن حسود بود نیومد اتفاق خاصی نیفتاده برو و مثل یه خانوم ...

چجور اخه باسنگین رفتار کردن حدخودشونو بدونن؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂 چجوری ببخشیذ اسی چه ندیدن اینا ایلیان ماسک با اون ثروین از این حرکتا نزده بعت اینا با چض تومن ...

بخدا اره دوماه بود طلامو فروخته بودم سه سال قبل خوردن پول شوهرمو پزشم میدادن بهم ببین من چه بدبختیم گیر اینا افتادم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بخدا اره دوماه بود طلامو فروخته بودم سه سال قبل خوردن پول شوهرمو پزشم میدادن بهم ببین من چه بدبختیم ...

بخشید منظورم این بوددوماه بود طلامو خریده بودم فروختم اینا پولمونو خوردن نتونستیم چک رو پولشو بدیم مجبورا طلای منو فروختیم

برو ولی در حد یک مهمان شوهرت هم حالی کن خر حمالی نکنه شام خوردید بیایید خونه

تالار نزدیک خونمونه تقریبا به خودشم گفتم حق نداره جزحنابنددون داداشش عروسیش بره اونم قبول کرده

بخدا اره دوماه بود طلامو فروخته بودم سه سال قبل خوردن پول شوهرمو پزشم میدادن بهم ببین من چه بدبختیم ...

برا آرزوی صبر میکنم خواهر من دقیقل اینجورین کاری باهاش ندارم ولی سرک میکشه نو زندگی همه

توام مظلوم نباش جلو این ادما باید مثل خودشون باشی و تو لفافه کنایه بزن بهشون

اینجوری تو و شوهرت هستین و حقتونو خوردن بچه هاتونم اینجوری میشن

جسور باشید بچه هاتونم یاد بگیرن

من ادم جسوری نیستم ولی جدیدا سعی کردم باشم دیگه خواهرم زر اضافی نمیتونه بزنه

و حسرت اینو یه مدت داشتم که چرا مادرم منو جسور بار نیاورد

تالار نزدیک خونمونه تقریبا به خودشم گفتم حق نداره جزحنابنددون داداشش عروسیش بره اونم قبول کرده

به نظرم بهتر بود بجای حنابندون و اینا فقط خودت و شوهرت عروسیش رو برید فقط در حد مهمان میرید و بر میگردید 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

برا آرزوی صبر میکنم خواهر من دقیقل اینجورین کاری باهاش ندارم ولی سرک میکشه نو زندگی همهتوام مظلوم نب ...

بخدا من ادم جسوریم ولی شوهرم بالامو قیچی میکنه یبار ساعت دوازده شب بود برادرشوهرناینا دیدم چراغ اتاقشون روشنه دارن قلیون میکشن گفتم حالا که بیدا ن منم اهنگ رو باند باز کنم یهو برادرشوهرم محکم کوبید با مشت دیوار بعد چن دیقه زنش چراغ اشپزخونه رو بازکرد وسایلقلیونو دوساعت بود داشت میشست بعد منم پاشدم کوبیدم محکم به درشوهرمگغتجنی شدیچه خبرته بیا بخواب وقتیم برادرش میزد رو دیوار شوهرم فوری ضبط رو خاموش کرد جلوی این دخت ه هم داد زد سرم

به نظرم بهتر بود بجای حنابندون و اینا فقط خودت و شوهرت عروسیش رو برید فقط در حد مهمان میرید و بر میگ ...

اخه شوهراون فقط حنابندون شوهرم اومده

برو ولی مثل یک مهمون غریبه باش . دیر برو و زود برگرد و یک جا هم بشین و تکون نخور فامیل که مشکل شما ...

خودشم عروسیمن نرقصید فقط یدفه قبل اومدن من به تالار رقصیدده

خودشم عروسیمن نرقصید فقط یدفه قبل اومدن من به تالار رقصیدده

پس تو هم برو  و اصلا نرقص برو پیش کسانی که دوست داری بشین و حرف بزن دور و بر مادر شوهر و اینا هم نرو که یک وقت بهت چیزی نگن و اگر هم اومدن و گفتن بیا بگو الان کار دارم و می خوام پیش فلانی باشم .