2777
2789
عنوان

نه روزه عقب انداختم خودمو وزن کنم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 32 پست
درسته داروهای دکتر بدتر تنبل میکنهمن قبل بچه بشدت تنبل بودم شاید ۶ ماه یکبار هم نمیشدم ولی زایمان که ...

اره بابا چیه هم هورمونیه هم تا جاییکه یادم میاد از ۱۲ سالگیم تاالان ک ۳۰و چندسالمه همش بابتش دکتر بودم دیگه خسته شدم والا ولی من قبلا هم تنبلی داشتم تو بارداری اوکی شدم بعدش باز گرفتم🤷🏻‍♀️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اره بابا چیه هم هورمونیه هم تا جاییکه یادم میاد از ۱۲ سالگیم تاالان ک ۳۰و چندسالمه همش بابتش دکتر بو ...

اضافه وزن داری؟؟

این خیلی مهمه تو تنبلی تخمدان 

وزنتو بیار پایین حتی شده ۲ کیلو درست میشه ایشالا

من با اینکه اضافه نداشتم قبل از بارداری ولی دکتر تاکید بر کم کردن وزن میکرد و واقعا هم تاثیر داشت 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اضافه وزن داری؟؟این خیلی مهمه تو تنبلی تخمدان وزنتو بیار پایین حتی شده ۲ کیلو درست میشه ایشالامن با ...

نه گلم خیلیم لاغرم و ورزشکار🤷🏻‍♀️😁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤