2777
2789
چرا ولی ب دلش میگیره من چرا نمیرم

میفهمم قشنگم چی میگی ولی حق نمیدی به همسرت ؟ فک کن مثلا دور از جون جاری شما مشکل اخلاقی داشته باشه دلت راضی میشه شوهرت بره خونشون؟ 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفشو کاملا قبول می‌کنم چون امنیت زندگی خودم خیلی مهمتر از هر چیزیه و همچنین خب این یه توصیه کاملاً عاقلانه است که با فردی که اونقدر اختیار خودش رو در دیدن نداره که حتی همسر من هم متوجه شده همنشینی نداشته باشم و همچنین با خواهرم اگه بخوام ارتباط داشته باشم بیرون از خونه ارتباط دارم مثلاً بهش میگم که این ساعت بیا با هم بریم بازار یا خونه پدرم می‌بینمش

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم چرا میگی حق یاشوهرشه خیانت کرده ب زنش کرده ب کسی چ ربطی داره شوهر اسی یا مردای دیگه ک دستشون ر ...

شوهره میترسه این دوماد هول به زنش دست درازی کنه 

هرچند حق نداره بگه خونه پدرت نرو ولی من اگه مرد بودم و همچین باجناقی داشتم اصلا دوست نداشتم زنم بره خونه خواهرش میگفتم خونه پدرت همو ببینید 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم