2777
2789
منم همینکارو میکنم ولی دیشب ک گفتم شوهرش ک نیس برم دادو بیداد کرد دوباره

با شوهرت برو

با چادر برو

بیرون قرار بذارید بدون شوهر خواهرت

اصلا بگو خواهرت بیاد خونت 

نمیتونی کلا قطع رابطه کنی که

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرتو بگو بیاد خونت ی مدت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
حالا واقعا هیزه یا باجناق بازی درمیاره؟

بببین یه بار خیانت کرد بعد خاهرم همه جا جار زد شوهرمم فهمیدقبل از این موضوعم باجناق بازی در میاورد ولی بعد این موضوع گف این ادم درستی نیس نه خودش میاد ن میزاره من برم 

باید همونجا درجا میگفتی حالم از حرفت بهم خورد . خجالت نمیکشی به این چیزای مریض گونه فکر میکنی ؟ شوهرخواهر مثل برادر ادمه . خوبه من بگم زن داداشت بهت نظر داره ؟ باید امون بهش نمیدادی که دیگه جرات نکنه حرفشم بزنه چه برسه پافشاری کمه رو حرفش

اگر حس خوبی نمیگیرن و شما هم میدونی همین شکل هست،حق دارن 

یا با حضور همسرت برو 

یا خواهرت رو تنها دعوت کن 

یا وقتی تنهاست برو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
حرفش گوش کن اون مرد هست لابد یچیزایی حس کرده راجب اون داره بتو میگه بخاطر خواهر و اینا زندگیت خراب ن ...

خودشم باشه نمیاد کلا نه فقط خونه خاهرم اکثر جاهایی ک دعوت میشه نمیاد 

با شوهرت بروبا چادر بروبیرون قرار بذارید بدون شوهر خواهرتاصلا بگو خواهرت بیاد خونت نمیتونی کلا قطع ر ...

خودش نمیاد ب منم میگه کلا قید خاهرتو بزن ب خاطر شوهرش 

2810