2777
2789
بفرمایید

امضات

تیکه آخرش

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

نمیدونم درست ترین تصمیم و بگیر زندگیت وسطه به شوهرت بگو خواهرم چی میتونه بیاد؟

اره مشکلی نداره ولی خب میگم منو خواهرم دوتا شهر متفاوتیم اون نمیتونه تنهایی بیاد ک باید با شوهرش بیاد اگه دعوتشون کنم میاد ولی از ترس اخلاق بدش هیچوقت جرات نکردم دعوت کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید همونجا درجا میگفتی حالم از حرفت بهم خورد . خجالت نمیکشی به این چیزای مریض گونه فکر میکنی ؟ شوهر ...

نه واقعا هست بیین همونجور که خانم ها پیام حرف‌ها حرکات و نگاه های یه خانم دیگه رو قشنگ متوجه میشن ولی آقایون نمیفهمند مثل همینم هست بعضی نگاه ها و حالت ها هستش یه آقا واقعا تشخیص میده سالم نیست وقتی میگه از رفتار یکی حس خوبی نمیگیرم درسته الان اسی لج کنه باهاش شاید چند سال بریزه تو خودش یه دفعه انفجار کنه این ذهنیت بهتره زندگی خودش رو حفظ کنه ارزشش بیشتر تا رفتن سمت خواهر و شوهر خواهر  

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چیزی ک من طبق تجربم فهمیدم عروس و داماد فقط سعی میکنن پیوندهای خانوادگی رو بااین حرفای مفت از بین بب ...

دقیقا اصلا هزاریم هیز باشه اول اینکه تا وقتی زن خودش هس ک نمیاد ب من دست بزنه بعدم واقعا من چیزی ازش ندیدم ک حس ناامنی بهم دست بده ثالثا اصلا وقتایی ک نیس میگم برم بنظرم همه اینا برمیگرده ب حجب و حیایه زن من خودم نه فقط ب شوهر خاهرم بلکه هر مرد دیگه ایی جوری رفتار میکنم حد خودشونو بدونن حس میکنم شوهرم هدفش کنترل کردن و فاصله انداختن بین منو خواهرمه نه هیز بودن شوهرش

پس خودتم نرو وقتی راه دوره

ممن مخصوص خونه اون نمیرم خیلی نزدیکن ب خونه بابام اینا هر وقت میرم خونه بابام میگه بیا یکم پیشم بیچاره وقتایی ک شوهرش خونه نیس میگه بیا ولی ب شوهرم ک میگم دادو غال میکنه

بببین یه بار خیانت کرد بعد خاهرم همه جا جار زد شوهرمم فهمیدقبل از این موضوعم باجناق بازی در میاورد و ...

خب حق داره دل چرکین شده،خواهرت بیاد بهتره،ارامش زندگیت از هر چیزی مهم تره،خودتو بذار جای همسرت،ب حرف کاربرا هم گوشنده الکی پاشی یواشکی بری ک بدتر میشه

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
خب حق داره دل چرکین شده،خواهرت بیاد بهتره،ارامش زندگیت از هر چیزی مهم تره،خودتو بذار جای همسرت،ب حرف ...

نه یواشکی ک اصلاا خودم اخلاقم نیس ک یواشکی برم ولی میگم شوهرم بیشتر هدفش کنترل کردنه منه چون خواهرم زنگم بزنه باز باید یه تیکه ایی بندازه؛ روبهش بدم میگه زنگم نزن یا خواهرت زنگ نزنه 

دیگه کاریش نمیشه کرد 💔

اوم.... عشق سابقت پس

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

2810