2777
2789

شما در مقابل بچه ای که دنیا میارید مسئول هستید ، اگه ذره ای از زندگیتون راضی نیستید التماستون میکنم بچه دار نشید ، مامانم وقتی با بابام ازدواج کرد بابام بهش گفت من خواهر برادرامو هم نگه میدارم چون پدر و مادرش فوت کرده بودن مامانمم قبول کرده بود ، از وقتی که چشممو باز کردم همش یا درحال تحقیر بودم یا درحال کتک خوردن ، با عمه هام بحث میکرد منو میزد ، کارش زیاد میشد منو میزد ، ۷ یا ۸ سالم بود دوستام میومدن میگفتن بیا بریم بازی کنیم مامانم میگفت نه باید بمونی تو کارای خونه بهم کمک کنی ، عمه هام دست به سیاه و سفید نمی زدن مامانم کار میکرد از اونور هم خسته میشد منو میزد 😔 کاش طلاق میگرفت میرفت بخدا اگه میرفت ما الان اینجوری نمیشدیم ، داداشم از خونه فراریه عصبی شده همش دعوا راه میندازه صبح میره بیرون شب ساعت ۲ برمیگرده ، خود من افسردگی گرفتم با دخترم میونه خوبی ندارم میدونم همش عوارض دوران بچگیمه ، هیچوقت یادم نمیره یکی از دوستام وقتی راهنمایی بودیم دفتر آورده بود که سوال براش حل کنم بابام اومد گفت نه این هیچی بلد نیست راه رفتن خودشو بلد نیست میخواد به تو درس بده؟ ببر بده اون یکی دوستت 😔 همونجا خودمو باختم 

رفته بودیم مهمونی داداشم بچه بود یه نفر بهش گفت عمو جون بزرگ شدی میخوای چیکاره بشی ؟ داداشم گفت مهندس ، بابام از اونور برگشت جلو همه گفت مهندس آشغال جمع کن 😔 مرده برگشت گفت نه اینجوری نگید حتی شوخیشم قشنگ نیست اعتماد به نفس بچه میاد پایین ، داداشم خیلی خجالت کشید بغض کرد 

الان هردوتامون از پدر و مادرمون متنفر هستیم ، مارو آوردن فقط زجر بدن همین ، نه پول آنچنانی خرجمون کردن نه کادو تا الان برامون گرفتن نه چیزی ، عید که میشه مامانم بدو بدو میاد عیدی بده فقط بخاطر اینکه شوهرم بگه وای اینا چقد خوبن ، وقتی مجرد بودم حتی پول برای مدرسه نمیدادن خدا شاهده لقمه می‌بردم مدرسه ، وقتی بچه ها میگفتن بیایید پول بذاریم خوراکی بخریم من خودمو میکشیدم کنار ، یه بارم یکی از بچه ها فهمید پول ندارم رفت خودش برام خوراکی خرید خورد شدم 😔

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تا دخترت رو هم مثل خودت نکردی،‌برو روانشناس

پولم کجا بود عزیزم ؟

منو دادن به یه گداتر از خودشون که هیچی نداره 

لباس به زور برام میخره چه برسه به روانشناس 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

برات آرزوی بهتر شدن رو دارم، چقد دلت پره عزیزم،کاش میشد انقد حرف بزنی تا آروم بشی ،خودت الان مادری ،نزار زندگیتو نا آگاهانه واسه فرزندت تکرار کنی،ما هممون انسانیم و خطاکار

لیاقتت شاد بودنه،خودت بساز

خوب عزیز من تو برای دختر اینطوری نباش تو زجر کشیدی نذار این نسل افسرده و‌عصبی ادامه دار باشه مادر مه ...

نه هیچوقت مثل اونا نیستم براش 

خیلی خودمو کنترل میکنم که چیزی نگم ناراحت بشه 

نه بابا دانشجو هستش 

خیلی ناراحت شدم خیلیییی😭😭😭😭😭

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عمه هات چی شدن

هیچی ازدواج کردن رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن 

سال تا سال یدونه زنگ به بابام نمیزنن بگن کجایی مردی یا زنده ای 

2810