2777
2789
عنوان

شوهرم کلی پیاز خریده 🥺😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 62 پست
عینک شنا بگیر بزن به چشمات راحت میشی من خودم پیاز رو خلالی نازک خرد میکنم و کمی نمک بهش میزنم توی رو ...

اره منم از روغن پیاز برای پخت غذا استفاده میکنم دیگه نیاز ب پیاز ندارم

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سرخش خیلی روغن میخواد؟

فکر نمیکنم ؛ مه برای ۱۵ کیلو شاید ۲ لیتر کلا استفاده کردیم 

ببین اول باید رو شعله بزاری آب پیاز بره قشنگ که آب پیاز گرفته شد و پیاز یه مقدار خشک شد بعدش روغن بریز

اینجوری هم حجم پیاز کمتر میشه هم روغن کمتری استفاده میکنه

ما حتی برای غذا هم همینکار میکنیم اول پیاز رو بدون روغن تفت میدیم تا طلایی بشود و آبش کشیده بشه بعد روغن میریزیم

چجوری سرخ کنم؟ بخدا پول نداریم مادرشوهرم بفهمه همه رو مفتی میبره حیفم میاد

همه رو بریز یه جا ...اونایی که کمی سبز شدن رو جدا کن اونایی که سالم و بدون سبزی هستن رو جدا 

اونایی که سبز شدن رو به چند حالت میتونی استفاده کنی : 1- یه قستمش رو بزار برای مصرف 2 روزت ..2- یه قسمتش رو خلالی سرخ کن 3- یه قسمتش رو رنده کن و سرخ کن 

اونایی که سبز نشدن رو 

تهش رو که محل دراومدن ریشه هست با کارد کمی بردار تا هیچ ریشه ای نداشته باشه ..بعد همه رو جمع کن و توی یه کارتون یا گونی بریز و توی تراس بزار (اگه هوای شهرتون سرد شده ) یکی دو تا پارچه یا کارتون هم روشون بنداز که اصلا و اصلا نور خورشید بهشون نخوره ...اینجوری تا چند ماه پیاز تازه داری ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

پیاز دیر خراب میشه 

من یه تور میگرفتم 

تو تابستون 

نهایت 1 کیلو یا نیم کیلو خرابی داشت تا تموم بشه 

3یا 4 ماه هم تموم میشد

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

اسی پیاز رو هنوز پوست نگرفتی بزار تو لگن آب بریز روش اینجوری تندی پیاز میره ....وقتی هم ک پوست گرفتی موقع ریز کردن هم قبلش بزار تو لگن آب تندیش میره

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

ترشی بنداز

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

2810