2777
2789
عنوان

کارهای جاری من و تولد در پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 58 پست
باشه عزیزم ولی واقعا حرص میدن

نزار به هدفشون برسن 

ببین چقدر سطحین‌‌و‌تو‌زندگی‌دلخوشی‌ندارن و‌بدبختن که به فکر‌حرص‌دادن‌بقیه ان 

نگاهت از بالا به پایین باشه پایین‌ببینشون‌دیگه خرص نمیخوری ادم سطخ پایینه ایه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم ولی واقعا حرص میدن

ببین تو‌ توی زندگی مسئول زندگی خودتی نه رفتارای دیگران و‌نباید اجازه بدی اذیتت کنن 

اکر اونا حرصت میدم 

مشکل از تو که جدیشون گرفتی 

بخند به کاراشون 

فقط خودتو با رفتارای صحیح بالا بکش و عزت نفستو بیر بالا نزار دل سیاه دیگران تورام از راه درست و مستقیم کجت کنن

جآری ات فقط،با شما مشکل داره با بقیه جاری ها چطوره؟بعد داماد و..داره مشخص سنش ازشما بیشتره ،

نه اوایل که تعریف میکنن اون دوتا هم خیلی مشکل داشتن دوتا جاریم هم سن هستن حالا این دومی گیر داده به من کلا از اوناس که میخاد بده من همه چی سرم میشه از همه بهترم 

از تعریف کردن داستان و بلال متوجه شدم خیلی اهل حساب و کتاب و عوض و عوضی.شاید یه رفتاری حرفی ازت شنید ...

آخه خودمم شک کردم ولی من اصلا غذا و اینا واسم مهم نیست یا هی مثل اون وسیله خونه عوض نمی کنم  ، فقط به فکر درس و تحقیق و نوشتن کتابم هستم خیلی معاشرتی نیستم میگم که هیچی نبوده خیلی رودرواسی با همه دارم ، مهمونیهام اینقدر غذا درست میکنم که چقدر اضاف میاد، میدم ببرم با خودشون ، اصلا خودشون میگن که خونه من که میان خیلی بهشون خوش میگذره  و اجازه میدم مهمونم راحت باشه ، نمیدونم چرا میگید حساب کتاب کردم ، فقط خواستم بگم اونا حساب کتاب دارن 

حالا میخوام جمعه دیگه تولد پسرم را بگیرم همیشه هم این جاری دومه با شوهر و دختر ودامادشونم میگم بیان ...

تو که نمی‌خوای بین برادرها رو بهم بزنی توی دوبه هم زنی اونا پیشقدم شدن که،اصلا دعوتشون نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
تو که نمی‌خوای بین برادرها رو بهم بزنی توی دوبه هم زنی اونا پیشقدم شدن که،اصلا دعوتشون نکن

منم همینو میگم اما شوهرم راضی نمیشه فکر کنم دعوت کنم وبی محلی که گفتید ، اتفاقا خوب هم مهمونی بگیرم که هی حرص بخوره 

منم همینو میگم اما شوهرم راضی نمیشه فکر کنم دعوت کنم وبی محلی که گفتید ، اتفاقا خوب هم مهمونی بگیرم ...

به شوهرت بگو اونا قبلا دعوتتون نکردن عروسی 

من باشم اصلا کسی که عروسی دعوتم نکرده دیگه دعوتش نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

[QUOTE=361563072]به شوهرت بگو اونا قبلا دعوتتون نکردن عروسی  من باشم اصلا کسی که عروسی دعوتم نکرده دیگه دعوتش نه عقد ویروسی که دعوت کردن ، کارت دادن چن بار زنگ زدن ، بله برون همه فامیل را گفته بودن برن ما را نه ، کخ شوهرم نمی‌خواست بره عروسی ،مادر شوهرم راضیمون کرد گفت تو فامیل  زشته  ، البته سر عقدش هم نرفتیم فقط عروسی را رفتیم که توی یک روز بود