2777
2789
عنوان

کارهای جاری من و تولد در پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 58 پست
همش تقصیر شوهرم اول که بله برون دعوت نکردن ما گفتیم عقد ویروسی هم نمیریم بعد برادرشوهر واریم زنگ زدن ...

خودتو سبک نکن تولد دعوت کنی هم فقط برادرشوهرتو دعوت کن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه چطور چقدر کوتاه بیام. خیلیا میگن دعوت کن بزار حرص بخوره اما خودم دلم نیست

اولا برای حرص دعوت نکن 

اینجوری نابود میشی خانوادست تا اخر با تو هستن هر روز یه چیزی هست که باید حرصشون بدی با حرص بخوری 

بهداشم به خاطر شوهرت و  چون خانواده اونن دعوت کن و احترام بزار به شوهرتن بگو‌فقط به خاطر اینکه تو و مادر پذرت برام ارزش دارین نمیخوام سردی تو خانواده از طرف من پیش بیاد 

بنظرم تولد که سالی یکبار.. وبخاطر همسرت کوتاه بیا... دعوت کن اما موقع پذیرایی و... ازشون شما هیییچکاری نکن اصلا فرض کن غریبه هستن حتی به غریبه هم یه خوش امد و میگی به اینا نگو... سمتشون نرو که نبینی... فقط بیان و برن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حالا میخوام جمعه دیگه تولد پسرم را بگیرم همیشه هم این جاری دومه با شوهر و دختر ودامادشونم میگم بیان ...

جآری ات فقط،با شما مشکل داره با بقیه جاری ها چطوره؟

بعد داماد و..داره مشخص سنش ازشما بیشتره ،

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
آخه چطور چقدر کوتاه بیام. خیلیا میگن دعوت کن بزار حرص بخوره اما خودم دلم نیست

ببین یه جوری دعوت کن که نیان زنگ بزن خیلی با لحن سرد و خشک بگو فلان روز تولد اگه دوست داشتی بیاین نتونستی هم مهم نیست بعد خداحافظی کن به احتمال زیاد نمیان توام پیش شوهرت خراب نمیشی بگو دعوت کردم خودشون نیومدن 

الان من یه چیزی بگم نریزید سرما 

ولی وقتی دعوت نمیکنه یعنی دوس نداره بری بفد تو بله برون دخترش تو رو نگفته تو چرا دخترشو پا گشا کردی اصلا کلا قطع کن رابطه رو مت تولد نگم اون بسوزه و اون بلال خرید واسه ما نخرید ما سوختیم نداره که تمام کن رابطتو 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چطور وقتیکه شوهرم همش میگه نه نباید ارتباط قطع کنیم ؟

اومدن عین یه برخورد کن باهاشون 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

حالا میخوام جمعه دیگه تولد پسرم را بگیرم همیشه هم این جاری دومه با شوهر و دختر ودامادشونم میگم بیان ...

درست میگه شوهرت . این کات کردنا و قطع ارتباط و تلافی ها واسه اونایی خوبه که سال به سال همدیگه رو نمی بینن و همین رو هم قطع میکنن راحت میشن . شما که هر هفته با همید و با مادر شوهر فضای مشترک دارید یعنی اگر شما قطع کنید اخرش اونا اونجا میان بازم توی زندگی شما هستن . بعد اگر چنین واکنش اشکاری نشون بدید دیگه یه جنگ اعصابی راه میفته براتون . انقدر کش پیدا میکنه تا دوباره مجبورتون کنن کوتاه بیاید . به نظرم این که شوهرتون ایراد اونا رو قبول داره خوبه . چون اینجوری رفتار شما رواز بزرگواری میدونه نه سادگی . و این که شاید برادرش هم گیر کرده این وسط و شوهرتون اینک میدونه و نمیخواد اونو از دست بده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اومدن عین یه برخورد کن باهاشون

ولی جلوی شوهرت گرم باش

2810