2777
2789

اگ بتونن یکیشون بخاطر بچه ها کوتاه بیاد و تحمل کنه خیلی خوبه 

ولی اگر هیچکی کوتاه نیاد و هرررروز دعوا و مشاجره باشه واقعا از روان بچه ها و خودشون چیزی نمیمونه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه تو محیط پرتنش بزرگ بشه؟گاهی جدایی برای سلامت روان بچه مفیده

زن داداش منم همین حرفا رو میزد و رفت. روح روان بچه الان طوری شده ک همش حرفای ناامید کننده میزنه وفکرای بدی تو سرشه بخدا هر شب با استرس میخوابم ک این بچه بلایی سر خودش نیاره. ماهی یه بار مامان شو میبینه باباشم ک همش سرکاره. نمیدونی  تومدرسه جلو دوستاش تو فامیل چقد تو خودشه و غصه داره. 

بچه بدین مادرش پدرت سرکار هستن وقتی پیش مادر خیلی فرق میکنن

داداشم گف خونه  میدم خرج میدم فقط بالاسر دخترت باش بیشتر ب تو نیاز داره . دلیل طلاق هم اولش زن داداشم گف داداشمو دوس نداره بعدش خودش بهونه داد داداشم ک طلاقش بده الله اعلم بخدا ما آدمای با آبرو و سالمی هستیم نمیدونم چی شد ک کار ب طلاق کشید 

داداشم گف خونه میدم خرج میدم فقط بالاسر دخترت باش بیشتر ب تو نیاز داره . دلیل طلاق هم اولش زن داداش ...

داداشت وقتی این همه درک فهم داشت چرا قبول نکرد اخه طلاقش میگرف بچشم برمیداشت بخدا شوهرمن خانوادش انقدر منطقی بودن یه روزم نمیموندم انقدر عذاب میکشم

راستی شاید جادویی چیزی داشتن