کلاس اوله چند ماهه یمقدار تپل شده ..خوراکی زیاد میخوره .منم هرچی بهش میگم نباید بخوری مضره باباش براش میخره.کم کم اطرافیان دادن میگن ک مواظب باش خیلی چاق نشه..ی پسرعمه دارم ک خیلی رکه و بی ادب .بهش گفته بود شکم گنده...دخترمم گریه کرده بود.بنظدتون چکار کنم فعالیت انچنانی نداره تو خونه .تو مدرسه هم ک زنگ تفریح باز خوراکی میخرن و فرصت بازی و فعالیت ندارن.سه روز در هفته ببرمش پیاده روی خوبه؟ خودمم سه روز درهفته باشگاع میرم ولی محیطش الودس ک با خودم ببرمَش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
باید دخترتون رو ببرید زیر نظر پزشک تغذیه عزیزم چاقی تو کودکان اصلا خوب نیست و دور از جون دخترتون منشاء اکثر بیماری ها تو بزرگسالیه و حتما با همسرتون جدی صحبت کنید و از عوارض پرخوری و چاقی کودکتون بگید بهشون و تو بزرگسالی اگه چاق بمونن دیگه سخت میشه لاغر شن
بچه که از اسمون پول نمیاره تنقلات بخره شکا بجاش براش میوه و لقمه قاضی بزار پول نده . با پدرشم جدی حرف بزن دیگه چیزی نخره بهشم بگو فقط روزای جمعه میتونه هر یزی بخواد بخره
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .