کلاس اوله چند ماهه یمقدار تپل شده ..خوراکی زیاد میخوره .منم هرچی بهش میگم نباید بخوری مضره باباش براش میخره.کم کم اطرافیان دادن میگن ک مواظب باش خیلی چاق نشه..ی پسرعمه دارم ک خیلی رکه و بی ادب .بهش گفته بود شکم گنده...دخترمم گریه کرده بود.بنظدتون چکار کنم فعالیت انچنانی نداره تو خونه .تو مدرسه هم ک زنگ تفریح باز خوراکی میخرن و فرصت بازی و فعالیت ندارن.سه روز در هفته ببرمش پیاده روی خوبه؟ خودمم سه روز درهفته باشگاع میرم ولی محیطش الودس ک با خودم ببرمَش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
باید بخوره چون در حال رشده اما خوراکی ناسالم باعث چاقیش میشه
شما مادرشی باید مدیریت کنی خوراکشو
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!