2777
2789
عنوان

بیاید بگید چهره این خواستگارم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 78 پست
ظاهرش که خوبه ، انشاالله ک اخلاق و معرفت و مرامش هم خوب باشه ...راننده امبولانسه؟

ن عزیزم طب اورژانسه کافه ام داره

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم طب اورژانسه کافه ام داره

شغلش هم خوبه ولی فاصله سنیتون زیاده ...ب مشکل میخوری ...اگه تا ۳۰سالش هم بود موردی نداشت ولی حالا باورکن میخواد ی غنچه گل بگیره و هرجور هم دلش میخواد پرورشش بده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

قیافش خوبه ولی تفاوت سنیتون. زیاده فک کن ۱۰ سال دیگ‌تواوج جوونیته مثلا میشه ۲۹ سالت ایشون میشه ۵۰ سالش میتونی قبول کنی؟ بعدازش زده میشی 

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شغلش هم خوبه ولی فاصله سنیتون زیاده ...ب مشکل میخوری ...اگه تا ۳۰سالش هم بود موردی نداشت ولی حالا با ...

درسته خیلیییی گیر داده 

میگه هر کاری بخوای میکنم 

با مامانم صحبت کرده ولی من بخاطر فاصله سنی و چهره اش خیلی مایل نیستم ولی بشدتتتت پسر خوبیه خیای مهربونه خیلی ادم تو شرایط سخت میتونه بهش تکیه کنه

اشتباه قشنگ جای باباته تو ۲۲ سالت بشه اون ۴۰ سالشه تو بچه ای موندم اون مرد گنده با چه عقلی اومده خوا ...

بخدا منم بهش میگممم 

ولی خیلی پسر خوبیه خیلیییی بهم محبت میکنه

قیافش خوبه ولی تفاوت سنیتون. زیاده فک کن ۱۰ سال دیگ‌تواوج جوونیته مثلا میشه ۲۹ سالت ایشون میشه ۵۰ سا ...

اره منم بهش میگم قبول نمیکنه 

استارتر من خودم باشوهرم۱۱سال فاصله سنی دارم بد نیستا ولی زده میشی، دنیاتون فرق داره، اگه میتونی خیلی مطیع و اروم باشی قبول کن وگرنه باور کن این مردها دختر کم سن میگیرن ک همه جوره روش قدرت و زور داشته باشن.... ب جوونی اونوقت که شما ۴۰سالته اون اقا ۶۰سالشه و باید مریضداری کنی ...اصلا بچتون داغون میشه ، همش میپرسه چرا انقدر پدرش از بقیه باباهای دوستاش پیرتره ...ب نظرم بیخیالش شو ...اون اقا الان باید دختر بالاتر ۲۷بگیره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
2810