2777
2789
عنوان

رییس بانک سرم داد زد الان چطور برم بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 29 پست
اون چنین حقی نداشته، وظیفه ش بوده دوباره چک کنه، حتی اگ مطمئن بوده.اینا کسی بهشون نظارت نمیکنه؟ ک بش ...

نه نمیشه الکی عصبی شد میتونست یکم مثل ادمیزاد رفتار کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رئیس رانک سرت داد زد هیچی نگفتی😕

خب تو هم با صدایی بلند میگفتی تو اینجا نشستی که چک کنی 

حالا هم برو دوباره بپرس اگه اسمت بود بگو پس کور بودی روز اول بگی سرم داد زدی که چی 🤨😡😡😡

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
واقعا حالم ازش بهم میخوره ریختش ببینم چه برسه اینکه برم ازش سوالم کنم

برای اینکه اون بار درست جوابشو ندادی ...باید با صدای بلند میگفتی این چه طرز برخورد با ارباب رجوع هست میذاشتی خجالت می‌کشید نه اینکه سرتو بندازی پایین بری

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

برو سلام بده با لبخند  بگو اون روز اومده بودم ،سرم داد زدید جلوی دیگران ،من محیط رو ترک کردم که بیشتر عصبانی نشید در حالیکه حق من نبود .من مامور بودم و معذور .

الان لطف کنید بازم چک کنید 😄

چرا همونجا صدات رو براش بالا نبردی و نگفتی وظیفت هست چک کنی برای همین پول میگیری 

چه پرو شدن 

برو امروز اگر برخوردش بازم بد بود بهش بگو ازش شکایت میکنی

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خیلی بیخود داد زد میتونست محترمانه رفتار کنه فکر کرده یه کمی جایگاه اجتماعی داره رییس جمهور که نیست ...

وا بی خود کرده

خدا شاهده من یه روز رفتم یه بانکی خود رئیسش رفت بیرون کنار این دستگاه های خود پرداز رمز دوم رو عوض کرد تازه مردمم کنار نزد وایساد تا مردم کارشونو بکنن بعد رفت(دقیق نمی دونم رمز دوم بود یا چی بود)

ادم بی ارزشی بود حیف وقتم براش تلف میکردم

بعضی جاها باید از حقت دفاع کنی .... آدم تو چاله میدون میگه با هرکس و ناکسی دهن به دهن نشم ولی نه تو بانک که بهت بی احترامی بشه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
وا بی خود کردهخدا شاهده من یه روز رفتم یه بانکی خود رئیسش رفت بیرون کنار این دستگاه های خود پرداز رم ...

بعضی ادما اینجورین ان شالله خدا خیرشون بده

بعضیای دیگه مثل رئیس بانک اسی هم انگار از مردم طلب دارن خدا ازشون نگذره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
2810