2777
2789

حالم خوب نیست

نمیدونم شوهرم چشه 

دیروز ‌ناهار درست نکردم براش باهام قهر کرده از دیروووز‌ حرف نمیزنه 

هی میگم چیشده هیچی نمیگه میگم ناراحتی‌ میگه آره میگم چرا هیچیی نمیگه

انقد بوسش کردم بغل کردم نوازشش کردم نمیدونم چرا انقد دلش سنگ شده هیچوقت اینجوری نبود 🙁 آخه درست میکردم غذا همیشه بجز یکی دوبار این چند وقت حالم بد بود باردارم از بیرون غذا اورد

ظهر خواب بودم اومد خونه دید غذا درست نکردم خیلی ناراحت شد خیلی گفت وقتی نمیخواستی درست کنی قبلش خبر میدادی یه فکری ب حال خودم کنم حداقل 

بعدم رفت تو اتاق درو‌ قفل کرد خوابید تا غروب 

هیچوقت درو رو خودش قفل نمی‌کرد 

چی میشد یه املت درست می‌کرد واسه خودش میخورد؟🥲🥲

صبح ک میخواست بره دوباره انقددد بوس و بغل و بند و بساط راه انداختم تعجب کردم چرا آشتی نکرد 

گفتم بوسم کن یه نگاه تو صورتم کرد و رفت 

خیلی دلم شکست اخه مگه چیکارکردم ی ناهار درست نکردم 😭 تاحالا نشده بود اینجوری کنه

تا دیروز همش میخندیدیم‌ حرف میزدیم یهو اینطوری شده دارم خفه میشم اون حرف نمیزنه حالم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی عجیبه! 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیزم خودت یه نیمرو براش درست میکردی فک کنم کمتر سی ثانیه زمان میبره .. حتما میخاد ادبت کنه 😂 همیشه یچ اماده داشته باش مثل ناگتی کباب تابه ایی .. تو فریزر داشته باش ک فقط در بیاری سرخ کنی 

حق داره مرد بالاخره خسته از بیرون میاد توقع داره بفکرش باشی غذایی هرچیزی باشه براش درست کرده باشی یا بقول خودش خبر میدادی بهش یچیزی بخره ناهار بیاره بخوره😐چقد بیخیال و بی تفاوت بودی نسبت ب گرسنگی همسر بیچارت

من وقتی دیدم درک ی سری چیزارو ندارن کلا گفتم قید بچه دار شدن و میزنم و ب هبچ وجه زیر بار این کار نمی ...

الان این کامنتتون چه کمکی به استارتر میکنه؟؟؟؟؟ 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم نهار درست نکردنت هیچ ایرادی نداره بلاخره بارداری شاید حالت خوب نبود ولی اونم سر کار میاد گناه داره از قبل باید بهش میگفتی حالم بد بود خواستی یه پرس غذا بگیر بیار 

یا یه املت براش درست میکردی ولی دیگه اینهمه کش دادنشم درست نیست ک انجام میده

الان این کامنتتون چه کمکی به استارتر میکنه؟؟؟؟؟

صرفا کمک نبود عزیزم خواستم بگم مردها تو خیلی از موارد درک ندارن ایشون لازم باشه حتما خودشون این و از من میپرسن🙏

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

مردا زندگیشون خلاصه میشه تو ناهار و شام و کوفت خوردنشون.  

منم از موقعیت ها برام پیش اومده. 

بسته هرچی بوسش کردی... دور برش داشته.   

دیگه لازمه امروز یکم بری تو فاز سرد و سنگین.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
2810