2777
2789
عنوان

دلم میخواست خانه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ارشد دارم ولیهیچ وقت دنبال کار نرفتم واقعا روحیاتم با کار کردن سازگار نیست افسرده میشم

حتما شغل شوهرت پر درامده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

خانه دارم.  از صبح زودتا شب بایدبه کارای خونه و بچه ها و تکالیفشون رسیدگی کنم.  و شبی که باید منتظر بغل گرم همسرم باشم،، میاد خونه و سرد و یخه و همش درحال بحث کردن و دعوا باهامه.  و حتی یک تشکر خشک و خالی هم نمیکنه که خونه برق میزنه و غذا گرمش همیشه اماده است.  

بعد برای چندرغاز،  باید سه چهار بار درخواستم کنم که بریزه به حسابم.  🥲یروزی هم که دعوا میشه منت  میزاره و چون خرجم میده انگار منو خریده.  

از ته دلم میگم کاش مستقل بودم چون قطعا پیش یه همچین همسری، عزت نفسم بیشتر بود  . 

قدر جایگاه خوبتو بدون عزیزم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

خانه دارها الان خوابن؟؟؟؟

از پنج صبح بیدارم مشغول کار الان ده دقیقه نشستم استراحت کنم باز برم تا ظهر و بقیه کارها تا شب

کاش واقعا بیکار بودم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
حتما شغل شوهرت پر درامده

من ۲۹ سالمه و چند روز دیگ عروسیمه .. یعنی تو مجردیم نرفتم دنبالش .. مثلا میرفتم سرکار زیر یه سال ول میکردم چون واقعا تنبلم 😂 .. شغل شوهرم خیر معمولیه ولی موظفه بیشتر تلاش کنه .. 

چرا فک میکنی خانه دارا تو خواب نازن؟ خانه دارم . درس هم خوندم و ارشد دارم . از کله صبح هم بیدارم. شب ...

دختر خوب شما که هر روز هفته ساعت پنج و نیم بیدار باش نیستی

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
خانه دارها الان خوابن؟؟؟؟از پنج صبح بیدارم مشغول کار الان ده دقیقه نشستم استراحت کنم باز برم تا ظهر ...

بابا غلط کردم اینجا خدا نکنه ادم حرفی بزنه فقط بزور میخاید پس دهن ادم کنید

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
دقیقا دوست من خانه داره،، صبحی ک خ زووووود بیدار بشه از ساعت 9نیمه اکثرا ده و نیم بیدار میشه تند تند ...

ولی اینجور نیست نی نی سایتی های خانه دار سحر خیزن

بابا غلط کردم اینجا خدا نکنه ادم حرفی بزنه فقط بزور میخاید پس دهن ادم کنید

نگو جواب نگیری 

چکار کردی به خودت مربوطه 

آدم اشتباه کرد میگه اشتباه کردم نه دعوا بگیره با کسی که حقیقت رو میگه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ولی اینجور نیست نی نی سایتی های خانه دار سحر خیزن

عزیزم تقصیر خودته معلومه این ساعت تاپیک میزاری اونایی که بیدارن جوابتو میدن.ساعت دهیا الان خوابند.منم بیشتروقتا تا ۱۰ می خوابم.امروز هم قراره برم مدرسه جلسه که بیدارم.

عزیزم تقصیر خودته معلومه این ساعت تاپیک میزاری اونایی که بیدارن جوابتو میدن.ساعت دهیا الان خوابند.من ...

خداییش ادم اشتباه میکنه اینجا حرفی بزنه چون یک عده خانم بیکار اینجا آماده حمله هستن.