2777
2789
عنوان

چرا فرخ همون اول طلاهارو برنداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3112 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم چه زود با پیمان عشقولانه شد یعنی انقد زود آدم فراموش میکنع؟؟؟؟

چون از اولم عاشق پیمان بود

با زندگی کردن کنار کسی ک دوسش داری و عاشقشی و فکراتون شبیه همه ب راحتی میتونی هرکس و هرچیزیو فراموش کنی

وای نمیدونستم

دقت کردی این آهنگ یه شادی همراه با غم و حسرتی داره ، پیروز شدیم ولی اونهایی که باید باشن و این پیروزی جشن بگیرند دیگه نیستند ! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
ولی من قبلاً عراقیا رو نمی‌شناختم چون صرفا عرب بودن فکر میکردم شبیهه ما عربای اهوازن ولی از وقتی رفت ...

ببین هیچ وقت فکر نکن چون زبانتون یکیه یا...پس از نشر فکری و خیلی چیزای دیگه هم شبیهید. بله ممکنه رسم و رسوما بعضیاشون شبیه باشه اما از نظر فکری و...فرقه بین آدمایی که توی کشورای مختلفن. ذهنیتا فرق داره، خط قرمزاشون فرق داره، ادب، احترام و... الان منی که دارم فارسی حرف میزنم با اونی که توی تاجیکستانه زبونمون یکیه، توی مجازی قربون صدقه هم میریم اما من خودم میدونم در واقعیت بیشترشون تفکرات خاصی دارن و کلا فرق دارن، افغانستانشم همینه. 

در کل اونایی که توی یه کشور زندگی میکنن بیشتر شبیهه همن تا اونایی که توی کشور جدان. 

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟