2777
2789
عنوان

چرا فرخ همون اول طلاهارو برنداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3149 بازدید | 159 پست

سلام بچه ها میشه 150 نفر در پرسشنامه ام شرکت کنید

ازتون خواهش می کنم 💔

پایان نامه ام راجع به طلاق عاطفی هست سوالاتش رو فقط برای خانم های متاهل طراحی کردم 

بچه ها آفرین بخدا کمتر از 10 دقیقه وقت میبره 😭

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند. 

بچه ها میشه اگر جواب دادین لایکم کنید بدونم چند نفر شدیم 🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حکومتا عوض شده،صدام ملعون که دیگه نیست،هرچند مپ خودم اصلا از عراقیا دفاع نمیکنم چون هر مردمی و دولتی ...

عراقیا خیلی بی ذاتن نه به امام حسین رحم کردن نه به همون صدام هرچی بود برا اونا بد نبود ولی کلا از صفات بارز عراقیا خیانتکارن

بعد وجدانن مشهد و با آبادان مقایسه کن مشهد به اون بزرگی راه یه ساعته رو ده دقیقه با مترو میری بعد آب ...

بازم میگم خیلی بهتر شده،نسبت به قبل حالا کار شهرداری بوده یا کار مردم،ولی بهش رسیدن،

چی رو با چی مقایسه میکنی؟مشهد مکان توریستی مذهبی رو با آبادانی که اگه برای بقیه هشت سال فقط جنگ بود واسه مردم آبادان خرمشهر تا الان جنگ حس میشه؟کجای کاری؟

یه چیزی بگو با عقل جور دربیاد

بازم میگم خیلی بهتر شده،نسبت به قبل حالا کار شهرداری بوده یا کار مردم،ولی بهش رسیدن،چی رو با چی مقای ...

کاش بیشتر به خرمشهر رسیدگی میشد لااقل به خاطر اون همه شهیدی که دادن

خرمشهریا خیلی مرد بودن خیلی با غیرت بودن دست تنها جلو یه لشگر وایستادن

آره واقعا.کیمیا که خیلی چرته ولی یه سری فیلما در مورد اون روزا عالی ساختن

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
کاش لااقل نقش پیمان و آرش جابه جا میشد کمتر دلمون میسوخت

آره بخدا

چقدر من از این پیمان بدم میومد

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2810