2777
2789
عنوان

روز بیست و هفت رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم اصلا به خودت تو این ۲۷ روز استراحت ندادی یا وسوسه نشدی زیاد بخوری؟من این ماه تولدم هست آخر ماه ...

نه اصلا وسوسه نشدم ، استراحت هم ندادم ، دیشب مهمونی تولد دعوت بودم ، از صبحش کلا هیچی نخوردم ، میوه شیرینی هم هیچی نخوردم، کلی هم رقصیدم، شام جوجه بود ، اونو خوردم ، من هدفم مشخصه، خیلی عاشق طعم های مختلف هستم از نوع سالمش رو میخورم مثلا چند روز پیش شوهرم شیرینی خامه ای خریده بود من نخوردم ، بجاش تایمی ک میتونستم چیزی بخورم سیب قاچ کردم خامه ریختم خوردم ، همون مزه رو میداد

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
یه مختصر توضیح میدین چطوریه

رژیم فست همون روزه است ، منتها مایعات و نوشیدنی بدون کالری میتونی بخوری، اکثرا ۱۶ ساعت چیزی نمیخورن و ۸ ساعت فرصت دارن ک بخورن ، بیشتریا اینو میگیرن، تایمی ک میشه چیزی بخورین هم سعی کنین سوپ رقیق حتما داشته باشین، پروتئین هم زیاد مصرف کنین ، برنج دو سه قاشق ، من توی نرم افزار مانکن میزنم عموما فقط ۸۰۰ کالری میخورم ، قرص ویتامین ب کمپلکس ، کلسیوم و آهن و زینک و ویتامین د هم طبق زمانشون مصرف دارم، مایعات حتما ۸ لیوان در روز باشه ، بیشترم سعی میکنم سردی مصرف نکنم مثلا نعنا توی ماست میریزم ، شیرینی و قند و شکر و فست فود  اصلا نمیخورم 

۱۰ روزی من ۱۶ ، ۸ رو رعایت کردم ، الان ۲۳ ساعتش کردم ، فست ۱۲ ساعته داریم، ۱۶ ساعته داریم و ۲۳ یا ۲۴ ساعته ، ۳ روزه هم داریم و همچنین ۴۰ روزه ، که ۴۰ روزش ریسکش زیاده و خطر دا ه اما ما بقی خوبه اگه رعایت کنی

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

مثلا دیروز غذا م ماهی پلو بود ، من ماهی خوردم و دو قاشق برنج ، سیب ، دو تا تخمدمرغ آب‌پز خرما ، یه قاشق ارده ، سه قاشق انار یکم سوپ

یه روز دیگه یک سیخ جوجه خوردم ، یک لیوان دوغ ، خرما ارده ، یکم بادام ، کمی سوپ

یه روز دیگه یک ملاقه عدسی ، دو تا تخم مرغ ، نصف لیوان ماست، سه قاشق انار ، سیب دارچین ، 

دیگه کاریمو ۸۰۰ میبندم ، اما شده ۱۰۰۰ کالری هم بشه و ببندم

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
در ۱۰ روز چقدر وزن کم میشه

من مانتوم چسبه چسبم بود قشنگ شکمم قلمبه دیده میشد، ولی توی این مدت ک رژیمم برام آزادتر شده ، ده روز رو نمیدونم اما توی این ۲۷ روز ۶ کیلو کم کردم 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
نه اصلا وسوسه نشدم ، استراحت هم ندادم ، دیشب مهمونی تولد دعوت بودم ، از صبحش کلا هیچی نخوردم ، میوه ...

خیلی عالی 

مطمینم به هدفت میرسی 

منم ازت انگیزه گرفتم 

من تابستون ۸۱ کیلو بودم

الان ۷۵ هستم 

می‌خوام به ۶۰ برسم 

قدم ۱۶۰ 

همه میگن وااای چقدر چاق شدی لاغر کن به ویژه شوهرم خوش هیکل متمایل به لاغری 🥲

کلا خانوادگی لاغرن و خواعرشوعرام با من هم سن و سال هستن ولی ازمن کوچیک تر به نظر میان .

پارسال دیدم مادرشوهرم با خنده شکم منو به دخترش اشاره می‌کنه 😐

منم که هیچ وقت درجا حرف پیدا نمیکنم .بعدش میگم کاش میکفتم خوبه خودت هیکل درست و حسابی نداری بقیه رو مسخره می‌کنی.

می‌خوام اول برای خودم و بعد روی اونا رو کم کنم

خیلی عالی مطمینم به هدفت میرسی منم ازت انگیزه گرفتم من تابستون ۸۱ کیلو بودمالان ۷۵ هستم می‌خوام به ۶ ...

ممنون عزیزم توام مطمئنم به هدفت میرسی ، من خودم خیلی پرخوری داشتم ، ولی خد اروشکر الان خیلی وضعیتم بهتره، دیگران هم کلا تیکه هاشونو مینداختن دیگه، من اول واسه خودم بعد واسه لباسای خوشگلی ک میخوام بپوشم وزن کم میکنم 😅 البته فامیل و خانواده شوهری هم جای خود

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
2810