2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10095 بازدید | 247 پست
من به عنوان یه زن می‌دونم مرد اگه نیازش برطرف نشه خلقش بد میشه خدا اینجوری خلقش کرده درصد کمی ازمرد ...

مگه شما با همه مردا زندگی کردی ؟تو جامعه مرد سالار بایدم از این حرفا زد کسی که درک نداره بالغ نیست نباید ازدواج کنه شما خانوما با این حرفا مردا رو پرو کردین

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

چقدددد عین شوهر منه 

کافیه یبار بهش تو رابطه نه بگم حالا حتی به هر دلیلی 

عین بچه ها قهر میکنه لج میکنه و از دماغم میارم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر همسر من مرد سالار نیست آزار هم نداره ولی در این موضوع حساس گاهی نیاز به گذشت خانم هست همسر ...

نه عزیزم همسر شما حتی اگه مردسالار نباشه شما حتما هستین

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

نمیشد یه شب باحال دوتایی بسازید حتما باید کوفتش میکردی؟؟؟ یه ساعت میرفتی تو‌چادر و برمیگشتی چیزی نمی ...

همه جا عین چی باید ادم بیوفته رو هم؟؟؟

خب متاهلی دو روز تحمل کنین میمیرین؟؟؟

اه 

طرف نصفه شب ساعت ۳

تو سرما بلند شه بره تو چادر برای رابطه

یکی یه وقت بفهمه 

ابرو واسه ادم میمونه؟؟؟

میگن چقدر هول و بدبختن اخه

عزیرم اینا همونایی ان که مردهارو پررو کردن، همه چی حد و حدودی داره، وقتی شرایط درست نیس یا خانوم دلش ...

تازه تو همون مردای گرم مزاج نصف بیشتر مواقع آقا ب اورگاسم خانم اصلا اهمیتی نمیده

ینی فقط برای ارضای خودشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

اسی از من بشنو جای این بحثا اینجا نیست.اینجا اکثرا زنایی هستن که همه چیو تو سک س میبینن تفکری که مردا رو انقد وقیح کرده و خیانتو عادی کردن که یه بار تو یه شرایط کاملا غیر نرمال مرد یه تقاضای غیر عادی داشت بگی نه بهش حق خیانت میدن.اصلا یه درصدم همسرت حق نداشت.اگر یه شب اپاندیست میترکید و صداش میزدی ببرتت بیمارستان از خوابش نمیگدشت و اینجا میگفتی میگفتن تا صبح نمیمردی که مردا رو خواب حساسن .کلا همیشه از نظرشون حق با مرداست.نمیدونم اگر همسر خودشون تو این شرایط چیزی بخواد چه واکنشی دارن.فقط یه سر به تاپیکاشون بزن یا مجردن یا کلی مشکل رفتاری دارن.بعد میای اینجا راه حل میخوای.هر کسی باید با توجه به شیوه زندگیش مشکل زندگیشو خودش حل کنه.نهایت از یه مشاور کمک بگیره.طرف شوهرشو عین چی میزنه بعد اومده سخنرانی.اخه این ادم صلاحیت نصیحت داره.؟ببین حرف از دهن کی داره در میاد.شوهر شما یکم گذشت نداشت که به خاطر بچه ندید بگیره.الانم انقد حرص کم محلیشو نخور یکم سر سنگین باش.سفرو زهرتون کرده تو نگران اخمشی.بزار چند روز بگذره میفهمه جه ادم نپخته ای بوده

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
عزیزم ما یه همسایه داشتیم میگفت همسرش وقتی که دارن میرن مهمونی و تو راه هستن بحث راه میندازه و بعد و ...

دقیقن من اصلا حرف نزدم جلو در چن بار اسرار کردم دیدم گوش نمیده منم روزه سکوت گرفتم

تازه تو همون مردای گرم مزاج نصف بیشتر مواقع آقا ب اورگاسم خانم اصلا اهمیتی نمیدهینی فقط برای ارضای خ ...

دقیقا، تا حالا دیدین بگن مردا موظفن اول خانومشونو ارضا کنن، بعد خودشون؟ همش فقط از لذت بردن مرد و سیر شدن مرد و از در خدمت بودن مرد دم میزنن

خب خیلی وقت ها ما بیمار هستیم پریود هستیم زایمان فلان آقایون درک میکنن ولی حالت عادی نمیشه همش پس زد ...

باور میکنی حتی دوران بارداری و سختی اینا حمایت نمیکنه و بداخلاقی میکنه

پریود میشم نبات میخره از هزار فرسخی من رد نمیشه 

2810